Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Ατρομήτου, επικρατώντας 1-0 με γκολ του Μπρούμα για τη 18η αγωνιστική της Super League και κράτησε σε απόσταση ασφαλείας ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη. Το sport-fm.gr αξιολογεί την παρουσία των Πειραιωτών στο Περιστέρι.

Η βαθμολογία με άριστα το 10

Σα (6): Σε αρκετά μεγάλο διάστημα του αγώνα ήταν θεατής, αφού ο Ατρόμητος δεν απείλησε ιδιαίτερα. Όποτε, χρειάστηκε στάθηκε στο ύψος του. Η καλύτερη του επέμβαση ήταν η έξοδος στο 28’, ώστε να «σβήσει» κόντρα του Ατρόμητου.

Ρέαμπτσιουκ (7): Καλή και σχετικά ισορροπημένη εμφάνιση από τον Μολδαβό, που κατάπιε αρκετά χιλιόμετρα. Είχε πάλι αρκετά ανεβάσματα, έφτιαξε τη φάση του Ελ Αραμπί στο 7’, ασχέτως αν δεν την έκανε γκολ ο Μαροκινός. Το θέμα του είναι ότι χάνει τον παίκτη του στα ματς, αφού δεν διαβάζει καλά τις επιθέσεις, ώστε να επιστρέψει έγκαιρα. Σε αυτό το παιχνίδι ήταν πιο συνεπής.

Σεμέδο (7): Σταθερός ο Σεμέδο. Ελέγχεται για τη φάση του 40’, όπου η μπάλα βρίσκει στο χέρι του, αλλά είναι ακούσιο. Γενικότερα δεν αντιμετώπισε προβλήματα, σε ένα παιχνίδι όπου η επίθεση του Ατρόμητου δεν βρήκε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες.

Μπα (5): Δεν ήταν τόσο καλός, όσο ο παρτενέρ του. Έκανε αρκετές άτσαλες επεμβάσεις και δεν ενέπνευσε σιγουριά, όπως ο Πορτογάλος. Παρότι η άμυνα του Ολυμπιακού δεν έφαγε αρκετές ευκαιρίες, δεν πρόκειται για αψεγάδιαστη εμφάνιση.

Ανδρούτσος (6): Θετική εμφάνιση και πάλι από τον αναγεννημένο Ανδρούτσο. Μπορεί να μην ήταν τόσο καλός όσο καλός όσο κόντρα στον Παναιτωλικό, διότι δεν είχε τόσα ανεβάσματα, αλλά σε γενικές γραμμές συνεπής στα καθήκοντά του.

Εμβιλά (7): Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού, δίχως να «λάμψει». Άλλωστε, δεν είναι αυτός ο ρόλος του.Ήταν και πάλι ήρεμη δύναμη και η παρουσία του ήταν καθοριστική ώστε να πάρει το κέντρο η ομάδα του.

Μπουχαλάκης (7): Ο γνωστός Μπουχαλάκης, με γεμάτη εμφάνιση έπειτα από καιρό (δικαιολογείται λόγω τραυματισμού). Ήταν σταθερός και κάνει εξαιρετική μπαλιά στο γκολ του Ολυμπιακού.

Καμαρά (7): Δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του. Είχε αρκετά τρεξίματα, δεν ήταν τόσο υπερηχητικός όσο στα καλά του, αλλά βοήθησε ώστε να πάρει το κέντρο ο Ολυμπιακός, κόντρα σε μια σφιχτή ομάδα που στηρίζεται πολύ στη λειτουργία που έχει στα χαφ.

Βαλμπουενά (4): Μέτριος και πάλι ο Γάλλος που δείχνει να έχει ξεμείνει από δυνάμεις. Δεν είχε τόση συμμετοχή και τόσες πρωτοβουλίες στο παιχνίδι. Ό,τι έκανε ήταν από στατικές φάσεις, αλλά και πάλι όχι κάτι ιδιαίτερο.

Μπρούμα (5): Κρίνει το παιχνίδι με το γκολ του (που είναι αμφισβητούμενο), αλλά συνολικά δεν είναι καλός. Δεν είναι δραστήριος, δεν πλαγιοκοπεί ιδιαίτερα, δεν απειλεί δεν βοηθάει επιθετικά που θεωρητικά είναι το δυνατό του σημείο. Για ακόμη μια φορά, έπειτα από ένα καλό παιχνίδι (αυτό με τον Παναιτωλικό), ακολουθεί μια μέτρια παρουσία. Δίχως το τέρμα του, θα έπαιρνε κάτω από τη βάση.

Ελ Αραμπί (5): Ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά δεν πρόκειται για ένα από τα καλά του παιχνίδια. Αφού δεν λειτούργησε ακαριαία στις φάσεις που του έκατσαν. Στη μεγάλη ευκαιρία του 7’, πρέπει πιο πολύ να πιστωθεί ως μεγάλη επέμβαση του Μανδά και όχι, πάντως, σε φάση που δεν κάνει γκολ ο Μαροκινός.

Φορτούνης (7): Έδωσε πράγματα επιθετικά. Είχε καλά στημένα και θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά ο Μανδάς του στέρησε το γκολ στο 70’, παρότι το σουτ του δεν ήταν κακό. Γενικότερα, με την είσοδό του και την παρουσία του έγινε αρκετά πιο απειλητικός ο Ολυμπιακός.

Σισέ (5): Μπήκε ως αλλαγή, έκανε τα βασικά.

Ραντζέλοβιτς (6): Έδειξε δραστήριος και έδωσε πράγματα μετά από καιρό.

Χολέμπας (-): Μπήκε στο 90’ και δεν μπορεί να κριθεί

Πέπε (-): Μπήκε στο 90’ και δεν μπορεί να κριθεί

Ατρόμητος
O Μανδάς ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ατρομήτου συνολικά και έχει κάνει δύο μεγάλες επεμβάσεις. Στη σκαστή κεφαλιά του Ελ Αραμπί που βγάζει ενστικτωδώς στο 7’ και στο γεμάτο σουτ του Φορτούνη στο 70’. Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν ο κύριος μοχλός στην επίθεση των γηπεδούχων, όσο είχε δυνάμεις, αλλά δεν φάνηκαν οι άλλοι δύο της επίθεσης (Ραμπέλο και Μάτιτς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x