Euroleague

Κάτας: «Εξοικειώνονται οι παίκτες με αυτά που θέλουμε»

Ο Όντεντ Κάτας νιώθει πως καθημερινά οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντιλαμβάνονται και καλύτερα όσα θέλει να τους μεταδώσει.

Ικανοποιημένος από την πρόοδο που υπάρχει στη συνεργασία του με τους παίκτες του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Όντεντ Κάτας.

«Νιώθω καλύτερα κάθε μέρα, αποκτώ καλύτερη σύνδεση με τους παίκτες και αυτοί με την σειρά τους εξοικειώνονται σιγά-σιγά περισσότερο με αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε», τόνισε ο Ισραηλινός τεχνικός στη Nova εν όψει του αγώνα με τη Ρεάλ, στον οποίο δεν μπορεί ξανά να υπολογίζει σε Παπαπέτρου και Παπαγιάννη.

Παρά τις δυσκολίες της αποστολής, ο 46χρονος προπονητής περιμένει αν δει πράγματα. «Πάντα προσπαθείς να κερδίσεις. Φυσικά γνωρίζουμε ότι η Μαδρίτη είναι ένα από τα πιο δύσκολα μέρη που μπορεί να αγωνιστεί κανείς. Επίσης το πρόγραμμα των τελευταίων 10 ημερών είναι δύσκολο, ειδικά από την στιγμή που μας λείπουν δυο σημαντικοί παίκτες. Πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα και να είμαστε πιο σταθεροί σε αυτή. Σε κάποια σημεία είμαστε επιθετικοί κι ενοχλούμε την αντίπαλη ομάδα, αυτό είναι κάτι που θέλω να κάνουμε περισσότερο. Ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου όπως η Ρεάλ, πρέπει να τους επιβραδύνεις, να τους ενοχλήσεις και να τους βγάλεις από το ρυθμό τους. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε», ανέφερε.

Όσο για τον… μπελά που λέγεται Έντι Ταβάρες; «Πρέπει να τον περιορίσεις. Σε τελική ανάλυση παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες και μερικές φορές πρέπει να παίρνεις ρίσκα. Δεν μπορείς να καλύψεις τα πάντα. Πρέπει να τον περιορίσεις και να παίξεις έξυπνα απέναντί του. Μπορεί να αναγκαστείς να πάρεις δύσκολα μαρκαρισμένα σουτ. Πρέπει να παίξεις έξυπνα και υπομονετικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x