Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πιθανό να φύγει και τώρα ο Λιβάγια από την ΑΕΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο ΑΕΚ και Λιβάγια.

Τους λόγους που δεν επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Λιβάγια για νέο συμβόλαιο ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα και πριν το καλοκαίρι.

«Η ΑΕΚ είχε κάνει την πρώτη πρόταση ανανέωσης στον παίκτη στις 22 Ιουλίου. Η οικονομική διαφορά χάλασε τελικά τη συμφωνία. Ο Λιβάγια έπεφτε μέχρι 1,1 εκατ. το χρόνο με πριμ ανανέωσης 400.000 ευρώ. Η διαφορά για όλη την τετραετία σε σχέση με την προσφορά της ΑΕΚ ήταν συνολικά 800.000 ευρώ. Πάντα υπάρχει περίπτωση να φύγει και τώρα ο Λιβάγια. Η ΑΕΚ έψαξε και το καλοκαίρι να βρει προτάσεις, αλλά και τώρα για παν ενδεχόμενο. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Τώρα μένει να δούμε αν θα πουν στον Χιμένεθ να τον αφήσει εκτός», ανέφερε.

Σχετικά με την εμπλοκή στην περίπτωση του Όλεγκ Νταντσένκο, είπε: «Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με την Ρούμπιν και τον Νταντσένκο και εκείνοι ανέλαβαν να διακόψουν τον δανεισμό στην Ούφα. Προφανώς η τελευταία κάνει… νερά και χθες έβαλε τον παίκτη σε φιλικό. Έχει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν με τον Ουκρανό, αλλά συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις η ομάδα που έχει τα δικαιώματα του παίκτη αποφασίζει», ενώ ξεκαθάρισε πως «… σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο δεν έγινε κάτι με τον Βράνιες».

Παράλληλα αναφέρθηκε στις αντιδράσεις για τη διαιτησία που είχε ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι. «Οι φάσεις είναι καθαρές και χωρίς VAR. Ο Παπαπέτρου έχοντας το VAR δεν επενέβη, άρα για μένα δεν πρέπει να ξανασφυρίξει. Θυμίζει άλλες εποχές αυτό που έγινε στο Περιστέρι. Ειδικά η φάση του Μπα είναι πολύ προκλητική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x