Euroleague

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Οι Βεζένκοβ και Σλούκας είναι οι διακριθέντες του Ολυμπιακού στην ήττα από την Αρμάνι. Οι υπόλοιποι είτε μέτριοι, είτε απλά πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε ούτε στο Μιλάνο, γνωρίζοντας την ήττα (90-79) από την Αρμάνι, που τον έριξε στο 11-11.

Μόνο οι Σάσα Βεζένκοβ και Κώστας Σλούκας διακρίθηκαν από την ομάδα του Πειραιά, καθώς οι υπόλοιποι δεν βοήθησαν στο ίδιο επίπεδο, ενώ μερικοί εξ αυτών δεν βοήθησαν καθόλου.

Η κριτική των παικτών (με άριστα το «10»):

Χάρισον (5): Αγωνίστηκε για περίπου 21 λεπτά. Πέτυχε 8 πόντους, αλλά ουσιαστική βοήθεια δεν έδωσε. Από την στιγμή μάλιστα που είναι ο… σουτέρ της ομάδας, τα 0/4 τρίποντα είναι βαρύ για εκείνον.

Σπανούλης (-): Πέρασε και δεν… ακούμπησε ο αρχηγός. Συμμετοχή μόλις 4 λεπτά και -3 αξιολόγηση, με καμία προσπάθεια για σουτ, μόλις 1 ριμπάουντ, 1 λάθος και τρία φάουλ.

Σλούκας (7): Πάλεψε πάρα πολύ και αγωνίστηκε για 33:46’’. Είχε 17 πόντους με 5/7 τρίποντα και 7 ασίστ. Αλλά, 0/5 δίποντα και 4 λάθη.

Μάρτιν (6): Στα περίπου 21 λεπτά που έπαιξε είχε 7 πόντους, αλλά δεν μπορεί κανείς να πει ότι έκανε τη… διαφορά. Είχε 4 ριμπάουντ και όλα επιθετικά, με 3/7 δίποντα και εύκολα χαμένα καλάθια.

Βεζένκοβ (9): Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Έκανε νταμπλ-νταμπλ με 18π. και 10 ριμπάουντ. Προσπάθησε πάρα πολύ σε άμυνα και επίθεση.

Πρίντεζης (6): Είχε 7 πόντους και 4 ριμπάουντ, σε 20:25’’. Δεν είχε πολύ παιχνίδι μέσα στη ρακέτα που είναι το δυνατό του σημείο και είχε 2/2 δίποντα, με αποτέλεσμα να αναλωθεί στην περιφέρεια, που είχε 1/5 τρίποντα.

Ζαν-Σαρλ (4): Ούτε εκείνος έκανε τη διαφορά. Πέτυχε τρία καλάθια, αλλά δεν… εντυπωσίασε κιόλας, ενώ η νωθρότητά του του κόστισε και σε χαμένα λέι απ και σε εύκολα καλάθια των αντιπάλων.

Τζένκινς (7): Τίμησε και τα 25:38’’ που αγωνίστηκε. Έτρεξε, έκλεψε μπάλες, πρόσφερε 8 πόντους, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Έλις (2): Και το «2» στη βαθμολογία είναι όσο οι πόντοι που πρόσφερε, τα ριμπάουντ και η… αξιολόγησή του. Συμμετοχή μόλις 9:26’’ και κανείς δεν… θυμάται πότε πάτησε στο παρκέ. Ούτε τζάμπολ από τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν κατάφερε να πάρει...

ΜακΚίσικ (5): Το σώμα πρόθυμο, αλλά το… πνεύμα όχι. Είχε όρεξη, ήθελε να βγάλει ενέργεια, αλλά περισσότερο πληρώνει την επιπολαιότητά του και δεν πρόσφερε πολύ σε αυτό το ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x