Stoiximan Super League

Επιστροφή στις νίκες η ΑΕΚ

Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά την ισοπαλία στην Τούμπα (2-2), η «Ένωση» θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα τρέχει και ένα σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα (5 νίκες – 1 ισοπαλία μετά το 3-0 στο Καραϊσκάκη).

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν στο μυαλό τους και το αποψινό ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, αφού με ενδεχόμενη νίκη των Πειραιωτών και νίκη της ΑΕΚ, μπορεί η διαφορά να αυξηθεί στο +4 και παράλληλα να προσπεράσει τον Άρη (μετά τη χθεσινή νίκη του με 1-0 επί της ΑΕΛ).

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να παρατάξει με 4-2-3-1 την ομάδα του κόντρα στους Ηπειρώτες. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αθανασιάδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Λάτσι (Σβάρνα) και Λόπες (ή Ινσούα).

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σιμάνσκι και Γαλανόπουλος, με τον Τάνκοβιτς και τον Γκαρσία στα πλάγια. Ο Μάνταλος θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Χνιντ, Ραντόνια, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Μαχαίρας, Αλμπάνης, Ολιβέιρα και Χριστόπουλος. Εκτός έμειναν ο Λιβάγια που έχει συμπληρώσει κάρτες, αλλά και οι Σάκχοφ και Νεντελτσιάρου.

Διαβάστε ακόμη

Το... ημερολόγιο του Μάρκο Λιβάγια!
Την Παρασκευή η συνεδρίαση της ΕΠΟ για τη διαιτησία!
ΑΕΚ: Πήρε διαβεβαιώσεις από την Ρουμπίν για τον Ντατσένκο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x