Ιταλία

Κι επίσημα παίκτης της Φιορεντίνα ο Μαλκουί

Συνεχίζεται η ενίσχυση της Φιορεντίνα, που απέκτησε με εξάμηνο δανεισμό τον Κέβιν Μαλκουί από τη Νάπολι.

Ακόμη μία μεταγραφή έκλεισε η Φιορεντίνα, που μετά τον Αλεξάντρ Κοκόριν απέκτησε και τον Κέβιν Μαλκουί.

Ο Γάλλος φουλ μπακ παραχωρήθηκε ως δανεικός στους «βιόλα» από τη Νάπολι για το επόμενο εξάμηνο, δίχως να έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει οψιόν αγοράς.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στους «παρτενοπέι» από το 2018 όμως τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε τον περιόρισαν σε μόλις 35 συμμετοχές με τη φανέλα των Ναπολιτάνων.

Αυτή ήταν η τρίτη μεταγραφή των «βιόλα» κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετά τους Κοκόριν και Μαλέχ, με τον τελευταίο πάντως να συνεχίζει ως δανεικός στη Βενέτσια, από την οποία αποκτήθηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x