Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Δείτε την κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ στο άνετο 5-0 επί του Παναιτωλικού. Εξαιρετικοί οι Ροντρίγκο, Σβαμπ και Μπουργκ, επέστρεψε στα γκολ ο Σβιντέρσκι.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ο ΠΑΟΚ βρήκε... γιατρειά κόντρα στον Παναιτωλικό, τον οποίο διέλυσε με 5-0 στην Τούμπα.

Πολύ καλό ματς έκαναν οι Ροντρίγκο (δύο ασίστ), Μουργκ (ένα γκολ) και Σβαμπ (ένα γκολ), ενώ ο Σβιντέρσκι σκόραρε δις στην επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα. Ο δε Ελ Καντουρί, έδωσε μεγάλη ώθηση με την είσοδό του στο δεύτερο μέρος αντί του κακού Αουγκούστο.

Δείτε την κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ:

Ζ. Ζίβκοβιτς (6): Ξεκούραστο απόγευμα για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, που δεν είχε και αρκετή δουλειά απέναντί στους επιθετικούς του Παναιτωλικού.

Ροντρίγκο (8): Σούπερ ματς από τον 28χρονο αμυντικό, ο οποίος αφενός απενεργοποίησε έναν από τους πιο επικίνδυνους παίκτες του Παναιτωλικού (Αριγίμπι), ενώ σέρβιρε το 2-0 και το 3-0 σε Σβαμπ και Τζόλη αντίστοιχα.

Ίνγκασον (6): Τα σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Ισλανδό να έχει και κάποιες επικίνδυνες επιθετικές τοποθετήσεις σε στημένες φάσεις.

Βαρέλα (6): Όπως και ο Ίνγκασον, έτσι και ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε ένα ήσυχο απόγευμα, χωρίς να φανεί ιδιαίτερα.

Περέιρα (7): Καλό ματς από τον Νορβηγό, που κάλυψε επάξια την αριστερή πλευρά και περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τον Μπαρμπόσα.

Σβαμπ (8): Από τους διακριθέντες του ΠΑΟΚ. Εκτός του γκολ, είχε αρκετή συμμετοχή στη δημιουργία, καθώς και μία εξαιρετική προσπάθεια που λίγο έλειψε να καταλήξει στο 1-0, με τη χαμένη ευκαιρία του Σβιντέρσκι στο 25’.

Αουγκούστο (3): Κάκιστη εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο, που έκανε 3-4 δυνατά φάουλ στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να «κιτρινιστεί» και να αντικατασταθεί στο ημίχρονο.

Α. Ζίβκοβιτς (6): Πιστώνεται την εξαιρετική ασίστ στο 1-0 και γενικώς ήταν αρκετά δραστήριος, όπως έχει συνηθίσει τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Μουργκ (8): Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αυστριακό, που άνοιξε τον δρόμο για την επικράτηση των γηπεδούχων και γενικώς ήταν άκρως επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα.

Τζόλης (7): Ακόμη ένα καλό ματς από το wonderkid του ΠΑΟΚ, με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ με μονοκόμματο σουτ.

Σβιντέρσκι (8): Το έψαξε αρκετά το γκολ ο Πολωνός και τελικά το βρήκε δις στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 5-0.

Ελ Καντουρί (8): Η είσοδός του στον αγώνα βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό τη δημιουργία του ΠΑΟΚ. Ήταν μέσα στις φάσεις ο Μαροκινός, αν δεν είχε μπει ίσως το σκορ να μην έφτανε σε αυτά τα επίπεδα.

Λάμπρου (6): Με το σκορ στο 4-0, αντικατέστησε τον Τζόλη δίχως να κάνει κάτι το αξιοσημείωτο.

Ουάρντα (6): Ορεξάτος ο Αιγύπτιος, ωστόσο δεν έκανε κάτι το αξιόλογο στα περίπου 27 λεπτά που αγωνίστηκε.

Τσιγγάρας: Μπήκε αργά και δεν μπορεί να κριθεί.

Νινούα: Μπήκε αργά και δεν μπορεί να κριθεί.

Παναιτωλικός: Όσο ελπιδοφόρο ήταν το ξεκίνημα, τόσο κακή ήταν η συνέχεια, με τους Αγρινιώτες να μην εμφανίζονται ουσιαστικά ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο. Ήθελε αλλά δε μπορούσε ο Αριγίμπι, τραγικός ο Αρσούρα, με λάθη που οδήγησαν σε γκολ για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x