Stoiximan Super League

Η φωτογραφία του Αουγκούστο που προκάλεσε οργή και η απάντησή του

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο βρέθηκε στο «στόχαστρο» έπειτα από φωτογραφία του που είδε το φως της δημοσιότητας μετά από το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός.

Τα «πυρά» προς Ντόουγκλας Αουγκούστο και η απάντησή του.

Ο Βραζιλιάνος άσος έγινε αποδέκτης αρνητικών σχόλιων λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό. Ο 24χρονος άσος ήταν βασικός, αλλά έγινε αλλαγή μετά την ανάπαυλα, καθώς δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και είχε… προίκα μια κίτρινη από το 27ο λεπτό.

Ωστόσο, δεν είναι αυτό το βασικό θέμα. Αφού κυκλοφόρησε φωτογραφία που τον δείχνει να ασχολείται με το κινητό του (δίχως να είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που το κάνει γενικότερα) την ώρα του αγώνα.

Ο ίδιος πήρε θέση μέσω Instagram. «Σχετικά με μία φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media. Δεν είναι ορθή. Πάντα δίνω το 100% με τον ΠΑΟΚ όταν αγωνίζομαι. Πήρα το κινητό για να απαντήσω στην οικογένεια μου στην Βραζιλία, για τη θεία μου που είναι θετική στον κορωνοϊό. Παιζόντουσαν τα τελευταία δευτερόλεπτα στο παιχνίδι και το σκορ ήταν 5-0. Μην υπαινίσσεστε πολλά πράγματα που δεν είναι αλήθεια», αναφέρει ο Αουγκούστο.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Super League: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τα ματς της Κυριακής

Με πεντάρα στην επόμενη μέρα ο ΠΑΟΚ


Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ


«Τρένο» ο Ολυμπιακός, στο +14 από την ΑΕΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x