Stoiximan Super League

Επίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Καρέλης

Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού είναι κι επισήμως ο Νίκος Καρέλης.

Στον Παναιτωλικό κι επισήμως ο Νίκος Καρέλης. Ο σύλλογος του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού που υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2022.

«Ήρθα σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να ξεκινήσω και εγώ να τη βοηθήσω», ανέφερε ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Ντεν Χάαγκ και πρώην των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Εργοτέλη, Άμκαρ, Γκενκ και Μπρέντφορντ.

Στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν έκανε 11 συμμετοχές με τον ολλανδικό σύλλογο, με τον οποίο υπέγραψε τον περασμένο Οκτώβριο.



Η ανακοίνωση

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή επιθετικού Νίκου Καρέλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2022. Στη χώρα μας έχει αγωνιστεί με Εργοτέλη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και εκτός Ελλάδας με Άμκαρ, Γκενκ, Μπρέντφορντ και Ντε Χάαγκ. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 16.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Ήρθα σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να ξεκινήσω και εγώ να τη βοηθήσω. Δεν θέλω να μιλήσω για προσωπικούς στόχους, παρά μόνο ότι θα προσπαθήσω από την πλευρά μου για το καλύτερο, ώστε ο Παναιτωλικός να ανέβει βαθμολογικά, γιατί ανήκει πιο ψηλά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο Ελλάδας: Ματς… φωτιά στο Περιστέρι

Παναιτωλικός: Με… μισή αποστολή στο Φάληρο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x