Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Τσοχατζή η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα της μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν η Μαρίνα Τσοχατζή.

Βολεϊμπολίστρια της ΑΕΚ θα είναι ξανά και μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν η Μαρίνα Τσοχατζή. Η Ερασιτεχνική «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση της 27χρονης πασαδόρου, ώστε να τη βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει στην επανέναρξη της Volley league από το ερχόμενο σαββατοκύριακο και ύστερα.

Η Τσοχατζη επιστρέψει στις «κιτρινόμαυρες» μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ηρακλή Γέφυρας στην Α2 γυναικών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Μαρίνα Τσοχατζή. Η 27χρονη (17/07/1993) πασαδόρος, ύψους 1,76 μ., υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Η Μαρίνα Τσοχατζή ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Τη σεζόν 2010-11, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Επίκουρου Πολίχνης, για να επιστρέψει στον "Γηραιό" (2011-12). Την αγωνιστική περίοδο 2012-13, φόρεσε για πρώτη φορά τα “κιτρινόμαυρα”, κατακτώντας με την ΑΕΚ και το Super Cup Ελλάδος.

Ακολούθησαν ΑΟ Θήρας (2013-14) και Παγγεραγωτικός (2014-15) για να επιστρέψει στην ΑΕΚ τη σεζόν 2015-16. Τη διετία 2016-18, αγωνίστηκε εκ νέου στον ΑΟ Θήρας και το καλοκαίρι του 2018 "μετακόμισε" στους Μακεδόνες Αξιού. Τελευταίος μεταγραφικός σταθμός της ήταν ο Ηρακλής Γέφυρας.

Μαρίνα, καλωσήρθες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x