Stoiximan Super League

Σοκ με Γαλανόπουλο στην ΑΕΚ: Υπέστη κάταγμα ωμοπλάτης!

Φοβερά άτυχος στάθηκε για μια ακόμη φορά ο Κώστας Γαλανόπουλος. Οι εξετάσεις του νεαρού μέσου της ΑΕΚ έδειξαν πως ο τραυματισμός που υπέστη με τον Απόλλωνα είναι κάταγμα ωμοπλάτης.

Εξαιρετικά δυσάρεστα είναι τα νεότερα στην ΑΕΚ για την κατάσταση του Κώστα Γαλανόπουλου. Ο νεαρός μέσος στάθηκε για μια ακόμη φορά φοβερά άτυχος, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά τον τραυματισμό του στην τελευταία φάση της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα ωμοπλάτης.

Αν και αρχικά υπήρχε η ελπίδα ότι επρόκειτο για κάκωση, αποδείχθηκε τελικά ότι το χτύπημα, εξαιτίας του οποίου ο Γαλανόπουλος ένιωθε έντονους πόνους και δεν μπορούσε να κουνήσει καν το χέρι του, ήταν σοβαρότερο.

Σύμφωνα λοιπόν με τη διάγνωση που έχει γίνει, κατά πάσα πιθανότητα ο παίκτης δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δυο μήνες.

Κάτι που θα συμβεί σε μια περίοδο που είχε επανέλθει φουλ και είχε γίνει σημαντικότατος για την ΑΕΚ, έπειτα από ένα διάστημα περίπου ενός χρόνου που είχε ταλαιπωρηθεί από τον προηγούμενο τραυματισμό του.



Διαβάστε ακόμα:



Η άσχημη πτώση του Γαλανόπουλου που τρόμαξε την ΑΕΚ (vid)

Σοβαρεύτηκε και γλίτωσε τα χειρότερα η ΑΕΚ…

Χιμένεθ: «Κάποιοι πρέπει να σκεφτούν τι κάνουν μέσα στο γήπεδο όταν φοράνε τη φανέλα της ΑΕΚ» (vid)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x