Stoiximan Super League

Πανουργιάς: «Ο διαιτητής μάς είπε πως 9 παίκτες αγωνίζονται αντικανονικά»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου με δηλώσεις του ανέφερε πως άπαντες γνώριζαν για την απόφαση της ΕΠΟ από τη 1 το μεσημέρι.

Στην ενημέρωση που είχαν άπαντες από τη μία το μεσημέρι από την ΕΠΟ για την ανάκληση των δελτίων της ΑΕΛ αναφέρθηκε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μιλώντας στη NOVA, με το αφεντικό της Λαμίας να τονίζει πως ο διαιτητής υποστήριξε ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει το ματς επειδή η Λάρισα επέλεξε και τους 9 παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν.

«Γνωρίζω ότι η φιλοξενούμενη ομάδα είχε πρόβλημα στα δελτία της, είχε ενημερωθεί από το μεσημέρι. Υπάρχει το χαρτί από την ΕΠΟ, ήρθε μία η ώρα το μεσημέρι. Έχει θέμα στα δελτία της, δεν μπορούσαν παίκτες να συμμετέχουν στον αγώνα, οι 9 από αυτούς δεν μπορούσαν και έτσι θα είχαν 13 διαθέσιμους παίκτες για την αποστολή.

Η ΠΑΕ Λάρισα αποφάσισε να συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές αυτοί και έτσι αναβλήθηκε ο αγώνες. Είπε ο διαιτητής ότι αφού 9 δεν είχαν δελτίο δεν μπορούσαν να παίξουν! Την ώρα που βγήκαν οι ποδοσφαιριστές μας ενημέρωσε ο διαιτητής πως οι 9 από τους 11 αγωνίζονται αντικανονικά και έτσι δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι. Είχαμε ενημέρωση από τη μία η ώρα.

Δεν μιλήσαμε με τον Κούγια, ένα γεια είπαμε. Θέλει να προστατέψει την ομάδα του, να κάνει ότι μπορεί, το κακό είναι πως δεν γίνεται το παιχνίδι!»
, ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x