Πόλο

Εθνική πόλο ανδρών: Η αποστολή για το Προολυμπιακό

Τους 15 αθλητές που θα συμμετέχουν με την Εθνική πόλο ανδρών στο προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ ανακοίνωσε ο Θοδωρής Βλάχος.

Τους εκλεκτούς για το προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ ανακοίνωσε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε τη 15άδα που θα συμμετέχει στο τουρνουά, το οποίο θα διαξεχθεί από 14 έως 21 Φεβρουαρίου.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Γιάννης Φουντούλης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Μάριος Καπότσης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Δημήτρης Σκουμπάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Κώστας Κάκαρης, Στάθης Καλογερόπουλος.

Στην αποστολή, που αναχωρεί την ερχόμενη Παρασκευή (12/2), μετέχουν επίσης ο συνεργάτης του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο γιατρός των Εθνικών ομάδων Γιώργος Μαρίνος, οι φυσικοθεραπευτές Αλέξανδρος Κολιάτος και Βαγγέλης Κωνσταντόπαιδος, καθώς επίσης και ο Διευθυντής της ΚΟΕ και υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης Γιώργος Χριστοφοράτος (αρχηγός). Μαζί τους και ο διεθνής μας διαιτητής Νίκος Μπουδραμής.

Στο προολυμπιακό η Εθνική θα αγωνιστεί κόντρα στην Γεωργία, την Τουρκία, τον Καναδά, τη Βραζιλία και το Μαυροβούνιο. Στον Β΄ Όμιλο μετέχουν οι Κροατία, Ολλανδία, Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία, Ρουμανία.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων:

Κυριακή (14/2), 13.00 Γεωργία – Ελλάδα

Δευτέρα (15/2), 16.00 Ελλάδα– Βραζιλία

Τρίτη (16/2), 14.30 Τουρκία – Ελλάδα

Τετάρτη (17/2), 16.00 Ελλάδα – Μαυροβούνιο

Πέμπτη (18/2), 14.30 Καναδάς – Ελλάδα

Στις 19/2 θα διεξαχθούν τα χιαστί παιχνίδια: 1Α – 4Β, 2Α – 3Β, 3Α – 2Β, 4Α – 1Β

Οι Νικητές των αγώνων αυτών, προκρίνονται στα Ημιτελικά της διοργάνωσης και οι Ηττημένοι συνεχίζουν για θέσεις 5-8.

Τα Ημιτελικά θα διεξαχθούν στις 20/2, με τους δύο (2) Νικητές να προκρίνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως επίσης θα συμβεί και με τον Νικητή του μικρού Τελικού την επομένη (21/2). Συνεπώς για το Τόκιο προκρίνονται τρεις (3) συνολικά Εθνικές ομάδες από τις μετέχουσες στην διοργάνωση του Ρότερνταμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x