Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: «Ανακριβή τα περί πριμ, υποχρέωση πάντα η νίκη»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε σημερινά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για έξτρα πριμ στους ποδοσφαιριστές μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Η εικόνα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια να ζητούν… χρηματική επιβράβευση από τον Γιάννη Αλαφούζο, μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού, οδήγησε σε μια σειρά από δημοσιεύματα περί έξτρα πριμ.

Δημοσιεύματα που συνεχίστηκαν και σήμερα και τα οποία η «πράσινη» ΠΑΕ χαρακτήρισε ως ανακριβή! «Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να παίζει πάντα με στόχο τη νίκη και ως εκ τούτου δεν υφίσταται θέμα επιβράβευσης για μια νίκη σε ντέρμπι», ανέφεραν χαρακτηριστικά από την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ, πάντως, ότι στο «τριφύλλι» παίρνουν όντως πριμ, αλλά για κάθε τριάδα νικηφόρων αγώνων στο πρωτάθλημα, κατόπιν πρωτοβουλίας του Λάζλο Μπόλονι και με τη σύμφωνη γνώμη, φυσικά, της διοίκησης...

Με τον Παναθηναϊκό να έχει κερδίσει πριν το ντέρμπι «αιωνίων» και στο Περιστέρι, τον Ατρόμητο, έχοντας λοιπόν μπροστά του την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για να… τριτώσει το καλό και οι παίκτες να ανταμειφθούν εκ νέου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x