Stoiximan Super League

Χάνει για έναν μήνα Σιμόες και Μπακάκη η ΑΕΚ

Τις υπηρεσίες του Αντρέ Σιμόες και του Μιχάλη Μπακάκη θα στερηθεί για έναν μήνα και μέχρι 5 εβδομάδες, αντίστοιχα, η ΑΕΚ.

Γεμάτο είναι ξανά το απουσιολόγιο της ΑΕΚ! Ο Αντρέ Σιμόες υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε οστεοχόνδρινο έλλειμα του αστραγάλου στο δεξιό του πόδι. Αυτό σημαίνει ότι ο Πορτογάλος χαφ θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα και θα υποβληθεί ξανά σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία του τραυματισμού. Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Μπακάκης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο. Ο Έλληνας μπακ-χαφ θα μείνει νοκ άουτ για τέσσερις με πέντε εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τον Γεβχέν Σάκχοφ, τον Θεοδόση Μαχαίρα και τον Κώστας Γαλανόπουλος, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Ουκρανός μέσος δεν θα καταφέρει να προπονηθεί αυτή την εβδομάδα με την υπόλοιπη ομάδα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μαχαίρας, από την πλευρά του, αναμένεται σύντομα να ανεβάσει στροφές, ενώ η πορεία της αποθεραπείας του Γαλανόπουλου βρίσκεται σε καλό στάδιο και σε λίγο καιρό θα μπορέσει να κάνει κάποιες επιπλέον ασκήσεις, με στόχο την επάνοδό του.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 16.30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x