Stoiximan Super League

Βαθμολογία Super League: Έχασε έδαφος η ΑΕΚ, «κλειδώνει» play off ο Αστέρας

Η βαθμολογία της Super League έπειτα από την απώλεια της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι μια ανάσα από τα play off.

«Μάχη» με… απώλειες για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και κέρδος για τον Αστέρα. Η «Ένωση» έχασε δύο πόντους στον μαραθώνιο με έπαθλο τη δεύτερη θέση, καθώς ήρθε 2-2 στο ΟΑΚΑ με τους Αρκάδες που είναι αγκαλιά με τα play off.

Συνεπώς, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν 44 βαθμούς πλέον, είναι στο +1 από Άρη και ΠΑΟΚ, αλλά και στο +3 από τον Παναθηναϊκό, που έχουν, ωστόσο, ένα παιχνίδι λιγότερο. Όπως και τη δυνατότητα να ξεπεράσουν οι Θεσσαλονικείς την ΑΕΚ, με τους «κίτρινους» να έχουν δύσκολη αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τη Λαμία. Παράλληλα, το «τριφύλλι» με νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού θα πιάσει την ομάδα του Χιμένεθ.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 38 βαθμούς και έχουν στο -11 τον έβδομο του πρωταθλήματος Βόλο, που την Κυριακή υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σε περίπτωση που δεν νικήσει η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, ο Αστέρας εξασφαλίζει συμμετοχή στα play off.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αστέρας που δεν χάνει, ΑΕΚ που… τα χάνει!

Όρθια στο Περιστέρι η ΑΕΛ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x