Χάντμπολ

Επική πρόκριση στους «8» του EHF European Cup για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ επικράτησε 29-23 της CSM Βουκουρεστίου στο «Γ.Κασιμάτης», κάλυψε την διαφορά των πέντε γκολ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του EHF European Cup.

Σε μια πραγματική ματσάρα που κράτησε την αγωνία μέχρι κυριολεκτικά το τελευταίο δευτερόλεπτο, η ΑΕΚ πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη (29-23) επί της CSM Βουκουρεστίου στο «Γ.Κασιμάτης» και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «8» του EHF European Cup!

Η «Ένωση» όχι μόνο πήρε το θετικό αποτέλεσμα, αλλά κατάφερε να καλύψει και το μειονέκτημα των πέντε γκολ που είχε από την ήττα της περασμένης εβδομάδας στην Ρουμανία (28-23) και πλέον περιμένουν να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους.



Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχος στο ματς. Οι παίκτες της «Ένωσης» με +3 (4-1) στο 6’, ενώ η διαφορά έφτασε μέχρι και το +5 (8-3) στο 16’. Το σύνολο του Δημήτρη Δημητρούλια συνέχισε με «πατημένο» το πόδι στο γκάζι και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο διατηρώντας την διαφορά (14-9).

Οι Ρουμάνοι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ανέβασαν την απόδοσή τους και μείωσαν μέχρι και στο -2 (19-17). Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν και πάλι προβάδισμα πρόκρισης (27-21) στο 56’. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με το σκορ να είναι στο 29-23, η ΑΕΚ αν και με δύο παίκτες λιγότερους, κατάφερε να βγάλει την άμυνα και να πάρει την σπουδαία πρόκριση.

ΑΕΚ: Μπάουερ, Αραμπατζής 3, Τζηράς 4, Δομπρής 3, Νικολαϊδης, Χιμένεθ Ρέινα 2, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς 7, Πλάθα 3, Φλορίδο 1, Λέμος 2, Παπαδιονυσίου, Νούιτς 1, Αραπακόπουλος 1, Μπουνέτα 1, Κεδέρης 1

CSM ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: Κρούπα, Σελιτσάνι Τεϊσέιρα 1, Μαζιλέσκου, Μιλιτάρου, Ζερεμπιέ, Βάρο, Ρόταρου, Φοτάκε, Ταρίτα 3, Ουνγκουρεάνου 2, Πρεντράγκοβιτς 4, Μπετσέρου, Νταβίντοβιτς, Ναντές 12, Ονιετζέκουε 1, Μέρλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x