Σκωτία

Θετικός στον κορωνοϊό ένας εκ των βοηθών του Μάντεν στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ο Ντέιβιντ Ρουμ, που συμμετείχε στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ο έτερος βοηθός, Γκρέιαμ Στιούαρτ, μπήκε με καθυστέρηση σε καραντίνα.

Μπλέξιμο έχει προκύψει στην Σκωτία μετά το κρούσμα κορωνοϊού στο team που είχε διαιτητεύσει στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στις 14 Φεβρουαρίου.

Ένας εκ των δύο βοηθών, ο Ντέιβιντ Ρουμ, βρέθηκε θετικός στον ιό και τέθηκε άμεσα σε καραντίνα, όπως και ο έτερος βοηθός, Γκρέιαμ Στιούαρτ, αλλά και ο διαιτητής, Ρόμπερτ Μάντεν. Οι δύο τελευταίοι ήταν αρνητικοί στα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν, όμως το πρωτόκολλο επιβάλλει να μπουν και αυτοί σε απομόνωση.

Έτσι, ο Μάντεν δεν σφύριξε στο ματς της Ρος Κάουντι με την Σέλτικ την Κυριακή, κάτι όμως που δεν συνέβη και με τον Στιούαρτ, ο οποίος είχε ήδη βρεθεί στο Χιμπέρνιαν-Χάμιλτον μία ημέρα πριν!

Η Σκωτσέζικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απολογήθηκε για την αδράνειά της, με τον εκτελεστικό διευθυντή, Ίαν Μάξγουελ, να κάνει λόγο για «περίπλοκες καταστάσεις» και να διαβεβαιώνει πως η υπόθεση ερευνάται.

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολα για Μπάρκα στη Σέλτικ - Φήμες για δανεισμό του

Το… like του Φιρμίνο που εξόργισε τους οπαδούς της Λίβερπουλ! (pics)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x