Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Σφραγίστηκε ότι τελειώνει χωρίς δανεισμό το γήπεδο η ΑΕΚ - Έτοιμο ως τον Δεκέμβρη»

Τη σημασία που είχε η έγκριση του ποσού της Περιφέρειας, καθώς σφραγίστηκε ότι η ΑΕΚ θα τελειώσει το γήπεδο ως τον Δεκέμβρη χωρίς να δανειστεί ευρώ, υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στο τελευταίο μεγάλο βήμα που έγινε για την ολοκλήρωση του γηπέδου της ΑΕΚ, με την έγκριση του εναπομείναντος κονδυλίου από την Περιφέρεια, στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι αυτά τα 14 εκατ. ευρώ είναι τα τελευταία χρήματα που έλειπαν από το έργο (το οποίο ως τώρα έχει χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΠΑΕ).

Εξήγησε λοιπόν ότι με την αποδέσμευσή τους σφραγίζεται ότι η «Ένωση» θα τελειώσει το σπίτι της (όπως εκτιμάται ως τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη) χωρίς να χρειαστεί καθόλου τραπεζικό δανεισμό και χωρίς να δεσμεύσει ούτε ένα ευρώ από τα μελλοντικά της έσοδα.

Κατά τ’ άλλα, τόνισε ότι η ΑΕΚ προετοιμάζεται καιρό για την αντικατάσταση Λυσάνδρου (προαναγγέλλοντας εταιρικές ανακατατάξεις το καλοκαίρι), επιβεβαίωσε πως ο Ντίνος Διαμαντόπουλος θα συμμετέχειστον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας από τη νέα σεζόν, ενώ για το ματς με τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε καλό ότι θα λείπει το… μπλαζέ ύφος προηγούμενων ντέρμπι με τους «πράσινους».



Διαβάστε επίσης:



Στη λίστα της ΑΕΚ ο Λούκας Σάσα

Έκανε δεκτή την παραίτηση του Λυσάνδρου ο Μελισσανίδης - Μένει μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης

Να ξεπεράσει το νέο σοκ η ΑΕΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x