Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο… έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο σημερινό ντέρμπι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ. Κορυφαίος ο Βέλεθ, από κοντά Μολό και Πούγγουρας!

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος με 1-1 με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αποτέλεσμα που δεν τον ικανοποιεί, σε βαθμολογικό επίπεδο, καθώς ήθελε τη νίκη για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στις προπορευόμενες ομάδες…

Το sport-fm.gr αξιολογεί την παρουσία των παικτών του Λάζλο Μπόλονι στο σημερινό ντέρμπι.

Διούδης (6): Δεν φέρει μερίδιο ευθύνης στο γκολ που δέχθηκε, αφού ουσιαστικά δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Αντιθέτως, στις λιγοστές περιπτώσεις που χρειάστηκε, όπως σε εκείνη του Σιμάνσκι, έβγαλε την γνωστή σιγουριά που έχει και δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα.

Μολό (7): Ο Γάλλος ξεκίνησε με πολλά ανεβάσματα, τρεξίματα και πίεση από τα πρώτα λεπτά, ενώ είχε και τις περισσότερες σωστές πάσες, με 8 τον αριθμό. Ειδικότερα, ωστόσο, «πιστώνεται» το «σβήσιμο» ουσιαστικά του Τάνκοβιτς!

Βέλεθ (8): Αναμφίβολα ο κορυφαίος τόσο του Παναθηναϊκού όσο και, πιθανώς, του γηπέδου. Ο Ισπανός στόπερ δεν επέτρεψε στον Ανσαριφάρντ να φανεί σχεδόν… ποτέ, είχε τέσσερις επεμβάσεις, ενώ παράλληλα πέτυχε ένα… σεντερφορίσιο γκολ και λίγο έλειψε να αποτρέψει την ισοφάριση, όντας στη φάση!

Πούγγουρας (7): Ένα… κλικ κατώτερος του παρτενέρ του ο Έλληνας στόπερ, που κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και γενικά δεν επέτρεψε ούτε κι αυτός να γίνουν επικίνδυνες φάσεις στα καρέ της ομάδας του, ενώ χρεώνεται ως ασίστ την κεφαλιά-πάσα στον Βέλεθ.

Χουάνκαρ (5): Τον λες και… μοιραίο τον Ισπανό, καθώς η απομάκρυνσή του πάνω στον Γκαρσία επέτρεψε στον δεύτερο να βρει δεύτερη ευκαιρία και να σκοράρει. Παράλληλα, ήταν πρώτος σε λάθη σήμερα, με 5, αλλά και σε κλεψίματα, με 4.

Αλεξανδρόπουλος (6): Μέτρια εμφάνιση από τον νεαρό άσο, που έδειξε μπλοκαρισμένος ως προ τα επιθετικά του καθήκοντα, παρότι αγωνίστηκε σαν οκτάρι ουσιαστικά. Έτρεξε μεν, αλλά δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, σε δημιουργικό επίπεδο, ενώ έκανε κι αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις του.

Νιάς (6): Και ο Σενεγαλέζος κυμάνθηκε σε… ρηχά νερά. Έκλεινε σωστά πολλές φορές τους χώρους ανάμεσα σε άμυνα και μεσαία γραμμή, αλλά… μέχρι εκεί. Μάλιστα, απώλεσε και την ευκαιρία για το 2-1 στο 90’, αν και το τελείωμά του δεν ήταν τόσο κακό.

Μαουρίσιο (5): Πιθανότατα η «απογοήτευση» από πλευράς «πράσινων», βάσει προσόντων αλλά και επίδρασης στο παιχνίδι τους! Ο Βραζιλιάνος δεν θύμισε σε τίποτα προηγούμενες εμφανίσεις. Έχει την εκτέλεση στο 1-0 αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει μπαλιές για να επιτεθούν οι συμπαίκτες του, ούτε κράτησε την μπάλα στα πόδια του…

Ενγκμπακοτό (4): Μακράν του δεύτερου ο πιο… απαρατήρητος παίκτης από πλευράς Παναθηναϊκού! Δεύτερος σε λάθη, με 5, χωρίς ούτε μια τελική προσπάθεια, χαμένος μπροστά στην δεξιά πλευρά, μάλλον… άργησε κιόλας να γίνει αλλαγή από τον προπονητή του.

Καμπετσής (4): Λίγα πράγματα κι από τον νεαρό επιθετικό, που βοήθησε πάντως στην αντιμετώπιση του Γκαρσία, αλλά όχι και στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Έκανε κι αυτός αρκετά λάθη, 5, ενώ δεν μπόρεσε να πατήσει περιοχή και να γίνει απειλητικός.

Ιωαννίδης (5): Όχι και η… καλύτερη ημέρα για τον σέντερ φορ του ΠΑΟ, που είχε τουλάχιστον μερικές κερδισμενες μονομαχίες και 4 φάουλ υπέρ του. Πάλεψε με τα αντίπαλα στόπερ, «έσπασε» μπάλες αλλά δεν φάνηκε καθόλου μέσα στο κουτί.

Καρλίτος (4):
Ναι μεν μπήκε σχετικά αργά ο Ισπανός επιθετικός, στο 78’, παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ.

Χατζηγιοβάνης (5): Χωρίς να έχει κάποια φοβερή επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας του, ήταν από δική του εκτέλεση φάουλ όπου θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη, αν ευστοχούσε ο Νιάς.

Βιγιαφάνιες (-): Μπήκε στο 85', δεν πρόλαβε να δείνξει πράγματα κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να βαθμολογηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x