Κύπελλο Ελλάδας

Παγκάκης: «Πολύ σημαντικό να προηγηθεί ο Παναθηναϊκός, θα πάρει πρωτοβουλίες»

Ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στον… άλλο Παναθηναϊκό που περιμένει να δει σήμερα, ενώ άφησε ανοιχτές δύο θέσεις στην 11άδα.

Πιο… ενεργητικό περιμένει να δει τον Παναθηναϊκό σήμερα στην Λεωφόρο, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να έρθει και η πρόκριση, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Ο Παναθηναϊκός θα πάει σε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας σήμερα, είναι άλλο πράγμα τα ντέρμπι. Δεν πρέπει να δώσει την μπάλα στον ΠΑΣ όπως στο πρώτο ματς. Αν ποντάρει στην φανέλα του και στην ποιότητα που έχει ως ομάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση, είναι πολύ σημαντικό να προηγηθεί. Δεν πρόκειται να κάνει ροτέισον ξανά ο Μπόλονι, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι τους», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, μιλώντας για την 11άδα του «τριφυλλιού» σήμερα, ο ρεπόρτερ του σταθμού κατονόμασε τους Διούδη, Μολό, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Νιάς, Σανκαρέ, Μαουρίσιο -αν και είπε ότι ο Μπόλονι δοκίμασε και τον Βιγιαφάνιες- Καρλίτος, Ιωαννίδη και Ενγκμπακοτό -ενώ παίζεται η θέση με τον Χατζηιγιοβάνη- ως επικρατέστερους.

Τέλος, ο Παγκάκης χαρακτήρισε πολύ σκληρή την άμυνα του ΠΑΣ, ο οποίος είναι σε καλή φόρμα, ενώ αναφέρθηκε και σε παίκτες του όπως ο Παμλίδης.

Ακούστε το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x