Stoiximan Super League

Ανεβάζουν στροφές Μπακάκης-Μιτάι

Εντός της εβδομάδας αναμένεται οι Μιχάλης Μπακάκης και Μάριο Μιτάι να τεθούν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, με φόντο τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Μία ευχάριστη είδηση μετά από αρκετό καιρό είχε στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και χθες πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα που ακολούθησαν όλοι παίκτες, εκτός από εκείνους που αγωνίστηκαν στο προχθεσινό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν σημαίνει πως ο Πορτογάλος φορ θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Βόλο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Όλα δείχνουν ότι ο διεθνής επιθετικός θα είναι ετοιμοπόλεμος για τα πλέι οφ την επόμενη εβδομάδα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους Μιχάλη Μπακάκη και Μάριο Μιτάι.

Οι δύο παίκτες αναμένεται να ανεβάσουν από αύριο στροφές, ώστε στα μέσα της εβδομάδας να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ο διεθνής μπακ προορίζεται για τους αγώνες κατάταξης, ενώ τον Μιτάι ο Χιμένεθ φαίνεται πως τον σκέφτεται για τον προσεχή αγώνα με τον Βόλο, από τη στιγμή που θα απουσιάσει ο Λόπες από το αριστερό άκρο της άμυνας.

Διαβάστε ακόμη

Συζητήθηκε το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ
Χιμένεθ: «Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου» (video)
Τσακίρης: «Βάζεις τους παίκτες στις κανονικές θέσεις και αν χάσεις, κανείς δεν θα σου πει τίποτα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x