Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Κρίνεται στα επόμενα ματς του Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι παραμένει στον πάγκο του Παναθηναϊκού με τα αποτελέσματα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια της να κρίνουν τα πάντα.

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έχει εστιάσει ο μηχανισμός του Παναθηναϊκού εκεί που είναι μεγάλη ανάγκη η κατάκτηση της νίκης. Ο Λάζλο Μπόλονι είναι σε δύσκολη θέση και όπως όλα δείχνουν, αλλά και υποστηρίζει ο αθλητικός Τύπος παραμένει στο «τιμόνι» της ομάδας, τα πάντα θα κριθούν τις επόμενες εβδομάδες από τα αποτελέσματα στα παιχνίδια.

Εάν δεν υπάρξει αλλαγή στα αποτελέσματα αλλά και τις εμφανίσεις του τριφυλλιού τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ληφθεί μια δυσάρεστη απόφαση για τον Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος φέρεται να κάνει προσπάθεια να αποφορτίσει το κλίμα στην ομάδα και στα αποδυτήρια, αναγνωρίζοντας ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει.

Οι πράσινοι με όλα αυτά τα δεδομένα έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν όμως να ανεβάζουν το επίπεδο δυσκολίας. Το καλό στο ζήτημα αυτό είναι ότι ο Βέλεθ και ο Νίας χθες έκαναν ατομικό πρόγραμμα αλλά με αρκετά μεγάλη ένταση και εκτιμάται ότι σήμερα θα δοκιμάσουν να γυμναστούν κανονικά. Εάν τα καταφέρουν τότε θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x