Γερμανία

Μπάγερν Μονάχου: «Βλέπει» Τσίλερ για μπακ απ του Νόιερ

Υποψήφιος για την Μπάγερν Μονάχου και αναπληρωματικός του Μάνουελ Νόιερ είναι ο Ρον Ρόμπερτ Τσίλερ, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ.

Το ιδιαίτερα… ταλαιπωρημένο ζήτημα του δεύτερου τερματοφύλακα πίσω από τον Μάνουελ Νόιερ στην Μπάγερν Μονάχου φαίνεται ότι συνεχίζει να απασχολεί.

Σημερινά ρεπορτάζ στην Γερμανία αναφέρουν ότι οι Βαυαροί έχουν στο στόχαστρο τον Ρον Ρόμπερτ Τσίλερ, ο οποίος αγωνίζεται στην Κολωνία με την μορφή του δανεισμού από το Αννόβερο.

Ένα απρόσμενο όνομα, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Γερμανός γκολκίπερ και Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2014 βρίσκεται σε πτώση, είναι αναπληρωματικός στους «τράγους» και δεν υπολογίζεται από την ομάδα του…

Από την άλλη, διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία, ενώ στο συμβόλαιο του Τσίλερ με το Αννόβερο υπάρχει ρήτρα αποχώρησης ύψους 500.000 ευρώ, με την Μπαγερν να φέρεται διατεθειμένη να την πληρώσει, παρότι ο 32χρονος πορτιέρο έχε σύμβαση με τον σύλλογο της Κάτω Σαξονίας μέχρι το 2023!

Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και η δυσαρέσκεια του νυν αναπληρωματικού του Νόιερ, του Αλεξάντερ Νίμπελ που έχει μόλις δύο εμφανίσεις φέτος, ο ατζέντης του ζήτησε να δοθεί δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x