Europa League

Αγκαλιά με την πρόκριση ο Άγιαξ

Ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχε και τα τρία του γκολ, ο Άγιαξ επικράτησε 3-0 της Γιουνγκ Μπόις.

Είναι καλύτερος στη θεωρία και το απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο ο Άγιαξ, καθώς οι Ολλανδοί επικράτησαν 3-0 της Γιουνγκ Μπόις στο Άμστερνταμ και πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Europa League.

Η ομάδα του Τεν Χάαγκ χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να πιάσει υψηλούς ρυθμούς απόδοσης, κόντρα στους πρωταθλητές Ελβετίας –που προέρχονται από μεγάλη πρόκριση επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν- αλλά όταν αυτό συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουνγκ Μπόις δεν μπορούσε να ακολουθήσει.

Τον δρόμο της νίκης των Ολλανδών άνοιξε ο Κλάασεν στο 62’, που μετουσίωσε σε γκολ μια ωραία ομαδική προσπάθεια της ομάδας του, με κοντινό πλασέ, ενώ το ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τον επόμενο γύρο έδωσε ο αρχηγός, Ντούσαν Τάντιτς.

Ο Ταγλιαφίκο έκλεψει την μπάλα στο ύψος της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων, από τις κόντρες ευνοήθηκε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που στο 82’ με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το 2-0. Ωστόσο, το πάρτι του «Αίαντα« είχε και συνέχεια, καθώς στο 92' ο Μπρόμπεϊ με τσίμπημα κάτω από το σώμα του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Φαβρ, έγραψε το τελικό 3-0.

Διαβάστε ακόμα:

Η Βιγιαρεάλ έβαλε… στοπ στις ελπίδες της Ντιναμό για πρόκριση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x