Ακόμα ένα παράσημο που κερδίζει φέτος ο Ιλκάι Γκουντογκάν, εξαργυρώνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ονειρική σεζόν που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.
Ο 30χρονος μέσος, αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης του Φεβρουαρίου στην Premier League, και μετά το αντίστοιχο βραβείου που είχε κερδίσει τον Ιανουάριο, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των «πολιτών» που κατακτά τη συγκεκριμένη διάκριση δύο σερί φορές.
Για την ιστορία, ο Γερμανός διεθνής τον περασμένο μήνα κατέγραψε πέντε συμμετοχές με τέσσερα γκολ και μία ασίστ στο πρωτάθλημα.
January ?
— Premier League (@premierleague) March 12, 2021
February ?
Congratulations @IlkayGuendogan on winning another @EASPORTSFIFA ???????????? ???? ?????? ?????????? award! ??#PLAwards pic.twitter.com/QdLfNMFrDl
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






