Stoiximan Super League

Poll sport-fm.gr: Καλύτερος χαφ ο Σιμάνσκι, δεξί εξτρέμ ο Γκαρσία και αριστερό ο Τζόλης!

Οι αναγνώστες του sport-fm.gr ψήφισαν τους κορυφαίους μέσους της φετινής Super League, με τους Σιμάνσκι να υπερτερεί στις λεπτομέρειες και τους Λιβάι Γκαρσία και Χρήστο Τζόλη να σαρώνουν στις πτέρυγες

Μετά την ανάδειξη του κορυφαίου τερματοφύλακα και της αμυντικής γραμμής, σειρά έχει το κέντρο. Οι αναγνώστες του sport-fm.gr ψήφισαν και ανέδειξαν τον κορυφαίο χαφ, αριστερό εξτρέμ και δεξί εξτρέμ της κανονικής διάρκειας της φετινής Super League.

Στο κέντρο κονταροχτυπήθηκαν οι Νταμιάν Σιμάνσκι και Γιαν Εμβιλά, με τον μέσο της ΑΕΚ να παίρνει την πρώτη θέση συγκεντρώνοντας το 21.4% των ψήφων, έναντι του 21.09% του αντιπάλου του. Τρίτος έμεινε ο Μαντί Καμαρά με 10.70%και την πεντάδα συμπλήρωσαν οι Μαουρίσιο (10.03%) και Κώστας Φορτούνης (8.85%).



Στο δεξί άκρο της επίθεσης ήταν σαρωτική η υπεροχή του Λιβάι Γκαρσία με 60.10% των ψήφων, ενώ ακολούθησαν από... μακριά Μπρούμα (11.88%) και Μπερτόγλιο (11.45%).



Ξεκάθαρο νικητή είχαμε και στη θέση του αριστερού εξτρέμ, με τον Χρήστο Τζόλη να συγκεντρώνει ποσοστό 56.31% και τους Μουαμέρ Τάνκοβιτς (16.84%) και Γιώργο Μασούρα (14.87%) να ακολουθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x