Stoiximan Super League

Η κριτική του Παναθηναϊκού: Ο Μακέντα ήταν «καυτός» αλλά… όχι αρκετός!

Ο… έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο ματς της Τρίπολης, κόντρα στον Αστέρα. Δύο γκολ ο Μακέντα, ισάριθμες ασίστ ο Χουάνκαρ αλλά… 2-2!

Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 2-2, στο πλαίσιο 1ης αγωνιστικής των play-offs του πρωταθλήματος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Με το εν λόγω αποτέλεσμα να αφήνει τους «ψυχωμένους» γηπεδούχους στην 6η θέση και το «τριφύλλι» να… ψάχνεται πως έχασε το «τρίποντο» παρότι κέρδιζε μέχρι το… 97’, μένοντας στην 5η.

Πολύ καλή βραδιά για τον Μακέντα, αλλά και τον Χουάνκαρ, τραγική αμυντική συμπεριφορά και στα δύο τέρματα που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός.

Το sport-fm.gr αξιολογεί την παρουσία των παικτών του Λάζλο Μπόλονι στο σημερινό παιχνίδι της Τρίπολης.

Διούδης (6): Μια φορά χρειάστηκε να επέμβει στο πρώτο ημίχρονο και το έκανε με επιτυχία. Το ίδιο συνέβη και στην επανάληψη, σε δύο-τρεις περιπτώσεις, ενώ δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα δύο γκολ που δέχτηκε.

Μολό (5): Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ από την πλευρά του στο «καλό» του διάστημα, ο ίδιος είχε και μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει στο 0-0, αλλά φέρει ευθύνη για την επίτευξη του 1-2 αφού έχασε την κεφαλιά από τον Αλί Μπαμπά.

Σένκεφελντ (6): Έδωσε πολλές μονομαχίες με τον Φερνάντεθ τις περισσότερες εκ οποίων τις κέρδισε, όντας ο κορυφαίος της άμυνας του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, στην φάση του 2-2 δεν προλαβαίνει, όπως κι άλλοι συμπαίκτες του τον σκόρερ Παπαδόπουλο.

Πούγγουρας (5): Μέτρια απόδοση από τον Έλληνα στόπερ, που δεν απέφυγε τα λάθη, πολλές φορές πήγε δεύτερος στην μπάλα, ενώ φυσικά είναι κι αυτός μέλος της άμυνας ομάδας που «έφαγε» δύο γκολ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Χουάνκαρ (8): Είχε αρκετή δουλειά στα μετόπισθεν όπου στάθηκε αξιοπρεπώς, απέναντι σε Κρέσπι και Κώτσιρα. Δημιουργικά έκανε το καλύτερο του ματς, καθώς πιστώνεται την καταπληκτική ασίστ στον Μακέντα από τα δεξιά με το αριστερό, ενώ ξανά από δική του μεταβίβαση ο Ιταλός πέτυχε και το 0-2!

Νιάς (6): Πολλά τρεξίματα, ως συνήθως, αλλά… μέχρι εκεί. Ο Σενεγαλέζος ήταν σε κακή ημέρα και δεν μπόρεσε να κρατήσει το κέντρο, όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, με τις επεμβάσεις του να μην αποτελεσματικές, ενώ «κιτρινίστηκε» και του του κόστισε σε επιθετικότητα.

Αλεξανδρόπουλος (6): Δεν είχε «θέμα» στο ανασταλτικό κομμάτι, μέχρι το τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης τουλάχιστον, αντιθέτως δεν πρόσφερε σε δημιουργία, ούτε στο κράτημα και την κυκλοφορία της μπάλας. Σίγουρα, περίμενε περισσότερα από αυτόν ο Μπόλονι…

Αγιούμπ (5): Δεύτερη ευκαιρία για τον Μαροκινό μέσο που αυτή την φορά κυμάνθηκε κάτω του μετρίου. Καμία συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι, αν και «οχτάρι», έμεινε σταδιακά από δυνάμεις και «καθαρό» μυαλό, με αποτέλεσμα σωστά να αντικατασταθεί από τον προπονητή του στο 74ο λεπτό.

Χατζηγιοβάνης (7): Ανέλαβε τις περισσότερες πρωτοβουλίες στο επιθετικό κομμάτι, ενώ από ενέργειά του ήρθε και η φάση ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι, υπέρ του. Όπως και η καλύτερη στιγμή της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, με την προσπάθεια του Χουάνκαρ.

Μακέντα (8): Μόνος κι… έρημος ο Ιταλός στο ξεκίνημα, κατάφερε και σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική, ενώ είχε δύο γκολ σε… τρεις τελικές και επιβεβαίωσε ξανά, αφενός πόσο λάθος χρησιμοποιείται από την ομάδα του, αφετέρου ότι βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» τον τελευταίο καιρό!

Βιγιαφάνιες (6): Αν και ξεκίνησε ως αριστερός εξτρέμ, πήγε πολλές φορές κεντρικά για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του ΠΑΟ. Είχε την πολύ ωραία πάσα στον Μολό για το 0-1 που... δεν έγινε, χωρίς όμως να δώσει κάτι άλλο δημοιρυγικά, ενώ οπισθοχώρησε και... επίσημα με την είσοδο του Ενγκμπακοτο.

Ενγκμπακοτό (4): Μπήκε αντί του Αγιούμπ στο 74’, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του και να δώσει «φρεσκάδα» στον Παναθηναϊκό. Αντιθέτως, χάνει τον Παπαδόπουλο, που είναι από πίσω του, πριν αυτός πετύχει το 2-2 για τον Αστέρα.

Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος και Σάντσες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο στο 81’, στο 82’ και στο… 94’ αντίστοιχα και δεν μπορούν να κριθούν επαρκώς.

Μπόλονι (6):
Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν προέβη σε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, πλην μιας, αναγκαστικής μάλιστα. Εκ του αποτελέσματος κρίνεται ότι έπρεπε να επέμβει περισσότερο σε επίπεδο αλλαγής προσώπων, ενώ η… μαζική οπισθοχώρηση στο τελευταίο 15λεπτο δεν φαίνεται να ήταν δική του οδηγία αυτή την φορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x