Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Η Λίγκα νομίζει ότι είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Τα παράπονά του προς τη διοργανώτρια Αρχή της Volley League για το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Για το μη φυσιολογικό, όπως το χαρακτήρισε, πρόγραμμα του Παναθηναϊκού παραπονέθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τη σπουδαία νίκη (3-2) των «πρασίνων» επί του Φοίνικα Σύρου για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική της Volley League Ανδρών.

Μάλιστα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» υποστήριξε ότι η διοργανώτρια Αρχή περνάει την ομάδα του για τη… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου:

«Έγινε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Φοίνικα, η οποία είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα που παλεύει πάρα πολύ σκληρά για τους στόχους της. Επίσης, να δώσω συγχαρητήρια στους δικούς μου αθλητές που έχουν ξεπεράσει πάρα πολλές δυσκολίες.

Σε αυτούς που δεν πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια είναι η Λίγκα μας. Πρέπει να δούμε γιατί περνάμε διαβολοβδομάδες. Στο ξεκίνημα μετά τη διακοπή του κορωνοϊου -ενώ μπορούσε να βγει πρόγραμμα για όλες τις ομάδες φυσιολογικότατο- ανάγκασε την ομάδα του Παναθηναϊκού να παίξει σε 14 ημέρες πέντε παιχνίδια, εκ των οποίων τα τέσσερα ντέρμπι. Όλα αυτά με ενδιάμεσα ταξίδια στη Βέροια, στη Σύρο και στην Κρήτη. Και κατόπιν την τελευταία περίοδο μετά από 17 ημέρες χωρίς προπόνηση λόγω covid στην ομάδα μας, μας ανάγκασε να παίξουμε σε έξι μέρες τρία ματς με τον Φίλιππο Βέροιας, τον Φοίνικα Σύρου και τον Ολυμπιακό.

Νομίζω ότι η Λίγκα μας, πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα γίνουμε όμως και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να τους αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί και είμαστε εδώ. Και να φτάσουμε και στο επίπεδο της Λίγκας, γιατί είναι ανώτεροι σαν σκέψη από εμάς
».

Διαβάστε ακόμα:


Πλησιάζει στο Challenge Cup η Γιεσιλγιούρτ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x