Αγγλία

Μουρίνιο: «Αφού παίξαμε καλά με τη Βίλα, γιατί δεν κάναμε το ίδιο 48 ώρες πριν;»

Καμία διάθεση να ξεχάσει τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν έχει ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί της Βίλα.

Θα περίμενε κανείς από τον Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη νίκη επί της Άστον Βίλα να αποσυμπιέσει το βαρύ κλίμα εντός των αποδυτηρίων, ωστόσο ο Πορτογάλος αναφέρθηκε από μόνος του στον πρόσφατο ταπεινωτικό αποκλεισμό της ομάδας του από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, την απόδοση και τη νοοτροπία. Δεν είμαι, όμως, χαρούμενος με την αίσθηση αφού το κάνατε σήμερα, γιατί δεν το κάνατε και 48 ώρες νωρίτερα; Το ματς της Πέμπτης θα είναι μια πληγή για πολύ καιρό.

Το σκεπτικό μου ήταν ότι χρειαζόμαστε νευριασμένους ανθρώπους στην ομάδα. Θέλαμε φρέσκα και θετικά συναισθήματα. Θέλαμε παιδιά από τον πάγκο που ζουν ένα όνειρο, παιδιά που αν τους χρησιμοποιήσεις 10 δευτερόλεπτα, θα παίξουν σαν τα τελευταία δευτερόλεπτα της καριέρας τους. Ο Τανγκάνγκα και ο Ροντόν είναι τέτοιοι παίκτες.

Αυτή είναι μία νίκη από μία ομάδδα που ένιωσε ντροπή από αυτό που έγινε αυτή την εβδομάδα. Αυτή είναι αντίδραση ανδρών»
, είπε ο Πορτογάλος τεχνικός δίνοντας ουσιαστικά και το σύνθημα της επόμενης δύσκολης μέρας, με την Τότεναμ να απέχει τρεις βαθμούς από την τέταρτη θέση και την Τσέλσι.

Διαβάστε ακόμα:

Ξέσπασε και βλέπει Ευρώπη η Τότεναμ


Ο «καυτός» Ιχεανάτσο έβγαλε νοκ-άουτ τη Μαν. Γιουνάιτεντ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x