Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο Γκαρσία πήρε το ρίσκο και δικαιώθηκε»

Στην επιλογή του Γκαρσία να επαναφέρει στον ΠΑΟΚ τον Ντόουγκλας Αουγκούστο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Μία τελευταία ευκαιρία έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στον Ντόουγκλας Αουγκούστο, τον οποίο χρησιμοποιήσει στο χθεσινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, όπως σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως «Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ήταν τιμωρημένος για σοβαρά αγωνιστικά πειθαρχικά παραπτώματα, όντας υπότροπος 2 και 3 φορές. Αν άργησε ή κακώς τον επανέφερε, είναι ισορροπίες εντός της ομάδας που τις διαχειρίζεται ο προπονητής. Ήταν μία τελευταία ευκαιρία του Γκαρσία στον παίκτη».

Στη συνέχεια, στάθηκε στο γεγονός πως η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη με τα τρία χαφ στη μεσαία γραμμή: «Τώρα που τον χρησιμοποίησε επανέφερε και σχηματισμό με τρία χαφ. Εν μέρει τον δικαίωσε το τελευταίο αποτέλεσμα. Αν και είναι δύσκολος χαρακτήρας ο Ντόουγκλας. Αν δεν προηγούνταν νωρίς, δεν ξέρω τι θα συνέβαινε. Είναι μόλις η 4η φορά που παίρνει προβάδισμα σε ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, κέρδισε τα 3 και έφερε Χ κατά λάθος με Ολυμπιακός. Είναι σημαντικό για το πνεύμα και την τακτική της. Μόνο αν προηγείται κερδίζει».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x