Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Παιχνίδι με τα γκολ σε Σλοβακία και Αζερμπαϊτζάν!

Θες να ξεχάσεις τον... κουβά; Ακολούθησε τις στοιχηματικές προτάσεις του sportfm.gr για να περνάς συχνά από το ταμείο.

Η στοιχηματική στήλη του sportfm.gr κάνει τα... εγκαίνειά της. Από αυτή εδώ τη γωνία θα προσπαθήσουμε να σας πάμε όσο το δυνατόν περισσότερες φορές μέχρι το ταμείο. Η αρχή γίνεται σήμερα με το Αζερμπαϊτζάν-Σερβία και το Σλοβακία-Ρωσία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αζερμπαϊτζάν-Σερβία: Τίμιο στο ξεκίνημα του το Αζερμπαϊτζάν στον 1ο όμιλο, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε μόλις με 1-0 από την Πορτογαλία. Βέβαια, δεν έθελξε με την απόδοσή του αφού έπαιξε μαζικά άμυνα. Προ ημερών ηττήθηκε με 2-1 από το Κατάρ σε φιλικό παιχνίδι, δείχνοντας καλύτερη εικόνα, αφού είχε ρεπό στον όμιλό του. Η Σερβία από τη μεριά της και μετά το πέρας δύο αγωνιστικών έχει 4 βαθμούς. Επικράτησε 3-2 της Ιρλανδίας και στη συνέχεια με μεγάλη εμφάνιση επέστρεψε από το 2-0 και πήρε τον πόντο κόντρα στην Πορτογαλία (2-2), σε ένα ματς που χρειάστηκε και τη διαιτητική εύνοια στο φινάλε για να μη χάσει.

Υπέρ της Σερβίας η παράδοση αφού έχει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με το Αζερμπαϊτζάν. Για το Αζερμπαϊτζάν δεν αναφέρονται σημαντικές απουσίες, ενώ από πλευράς Σερβίας η σημαντικότερη απουσία είναι του στόπερ Μιλένκοβιτς που αποβλήθηκε με την Πορτογαλία.

Η πρότασή μου για το παιχνίδι είναι το 2-3 γκολ που κυμαίνεται ανάμεσα στο 1,95 και στο 2,05. Οι γηπεδούχοι θα μπουν με σκοπό να παίξουν μαζικά άμυνα και να φανούν επικίνδυνοι στην κόντρα, με τους Σέρβους να έχουν το πάνω χέρι λόγω σαφώς μεγαλύτερης ποιότητας. Δεν βλέπω τρόπο να ανοίξει το σκορ στο ματς.

Σλοβακία-Ρωσία: Κακό ξεκίνημα για τη Σλοβακία στα προκριματικά, μετρώντας δύο ισοπαλίες κόντρα σε Κύπρο (0-0) και Μάλτα (2-2). Σε δύσκολη θέση από το ξεκίνημα και η γκρίνια ήδη αρκετά μεγάλη στην ομάδα, ψάχνει σήμερα τη νίκη ώστε να μπει ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης μία εκ των δύο πρώτων θέσεων. Από την άλλη μεριά, η Ρωσία έχει κάνει ιδανική αρχή με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα σε Μάλτα (1-3) και Σλοβενία (2-1) και παρότι δεν έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.

Απόλυτα ισορροπημένη η μεταξύ τους παράδοση σε εννιά παιχνίδια (3-3-3). Εκτός για την Σλοβακία στο σημερινό ματς ο χαφ Μπένες, με τους Πέκαρικ και Ντούντα να επιστρέφουν στην αποστολή, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ντομπράβκα, Χάνκο. Από την μεριά της Ρωσίας δεν υπολογίζονται ο μπακ Σμολνίκοβ που τραυματίστηκε.

Η πρότασή μου για το παιχνίδι είναι το goal/goal που κυμαίνεται ανάμεσα στο 1,90 και στο 2,00. Η Σλοβακία πρέπει να επιτεθεί, έχει την ποιότητα μεσοεπιθετικά να βρει το γκολ, αλλά και αμυντικά δεν είναι η καλύτερη δυνατή ομάδα, με την Ρωσία να δείχνει στο ξεκίνημα των προκριματικών πως ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που της παρουσιάζονται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu