Στοίχημα

Η πρόταση της ημέρας: Με το κίνητρο του Ισραήλ και την… αξιοπρέπεια της Μολδαβίας

Η στοιχηματική πρόταση της Τετάρτης (31/3) με το βλέμμα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ξεκίνημα με το «δεξί» την Τρίτη (30/3) για τη νέα στήλη του sport-fm.gr, καθώς και οι δύο προβλέψεις του Γιώργου Τσανάκα επιβεβαιώθηκαν και πλήρωσαν με απόδοση που κυμαινόταν μεταξύ του 3,85 και του 4,05. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία ακόμα αναμέτρηση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, εκείνη ανάμεσα στη Μολδαβία και το Ισραήλ για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου (21:45).

Μολδαβία-Ισραήλ: Τη μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία της υπέστη την Κυριακή (28/3) η Μολδαβία, η οποία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής συνετρίβη 8-0 στην έδρα της Δανίας. Σε ένα ματς που δεν χρήζει κριτικής (5-0 στο ημίχρονο). Τρεις μέρες νωρίτερα η εθνική ομάδα του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, είχε μείνει στο 1-1 υποδεχόμενη τα Νησιά Φερόε. Πλέον, άμεσος στόχος της είναι η αγωνιστική της ανασυγκρότηση και η παρουσίαση μιας καλύτερης εικόνας στον ανασταλτικό τομέα.

Μόλις έναν πόντο ύστερα από δύο αγώνες -αμφότερους στην έδρα του- έχει και το Ισραήλ. Αρχικά, γνώρισε την ήττα από τη Δανία (2-0, 25/3), για να ακολουθήσει, μετά από ένα αρκετά ισορροπημένο ματς, η ισοπαλία με τη Σκωτία (1-1, 28/3). Η νίκη κόντρα στην αδύναμη Μολδαβία κρίνεται επιβεβλημένη, εάν θέλει να μείνει κοντά στις Αυστρία (2η, 4β.) και Σκωτία (3η, 2β.), με τις οποίες αναμένεται να παλέψει για τη δεύτερη θέση (πίσω από τη, λογικά, πρώτη Δανία).

Υπέρ του Ισραήλ η παράδοση (3Ν-3Ι στις έξι προηγούμενες συναντήσεις των δύο ομάδων). Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες των βασικών, Βιάτσεσλαβ Πόσμακ (στόπερ, τραυματίας) και Αρτούρ Ιονίτα (μέσος, επέστρεψε στην Μπενεβέντο). Χωρίς προβλήματα οι φιλοξενούμενοι.

Η πρότασή μου για το παιχνίδι είναι το «2 + Under 3,5 γκολ», το οποίο βρίσκεται σε αποδόσεις του 1,83-1,85. Θα εμπιστευτούμε το κίνητρο του -δεδομένα πιο ποιοτικού- Ισραήλ, για το οποίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Συνδυάζοντας το «τρίποντό» του με ένα… νορμάλ σκορ (τουλάχιστον σε σχέση με εκείνο του Δανία-Μολδαβία). Από τη μία, οι φιλοξενούμενοι δεν συνηθίζουν σε νίκες με μεγάλες διαφορές, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι αναμένεται να παλέψουν για την αμυντική τους αξιοπρέπεια.

Διαβάστε ακόμα:

Οι προτάσεις της ημέρας: Πολλά γκολ σε Ισπανία, θέαμα και στην Αυστρία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu