Euroleague

Πρίντεζης: «Είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε σε όλα τα ματς για τη νίκη»

Στην υποχρέωση των παικτών του Ολυμπιακού να παλεύουν για τη νίκη σε όλα τα ματς, έστω και αν έχουν αποκλειστεί, στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το ματς στη Βαλένθια.

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως δεν τον πειράζει ο αποκλεισμός, αλλά τον ενδιαφέρει να παλέψουν για το καλύτερο στα δύο εναπομείναντα ματς της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας, ζητώντας βελτίωση στο μέλλον.

Αναλυτικά: «Προσωπικά, δεν με νοιάζει τόσο πολύ γιατί δεν καταφέραμε να πάμε στα πλέι-οφ, αλλά είναι πολύ δίκαιο για όλες τις ομάδες να παίζουν μέχρι το τέλος, για να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια. Έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια και πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να σεβαστούμε τον εαυτό μας και να τα ολοκληρώσουμε με τον τρόπο που θέλουμε.

Είναι πολύ δίκαιο για τους αντιπάλους να δίνουν 100%, δεν έχει σημασία αν δεν πετύχαμε. Όπως είπα και πριν, πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας, να παίζουμε για τον Ολυμπιακό, να παίζουμε ως Ολυμπιακός και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει ακόμη να προσπαθήσουμε τώρα να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x