Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πιο λογική λύση για δεξί μπακ ο Νταντσένκο»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέλυσε τις σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Περισσότερο ορθολογική αγωνιστικά είναι η επιλογή Νταντσένκο στα στόπερ αντί του Σβάρνα για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

«Ο Μπακάκης δεν θα παίξει και η πιο λογική λύση είναι ο Νταντσένκο, για να έχεις και τον Σβάρνα για τα στόπερ. Θα δούμε τι θα επιλέξει ο Χιμένεθ», τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε για τις άλλες θέσεις: «Ο Γαλανόπουλος είναι 100% έτοιμος και μπορεί να παίξει. Μοναδικός ενδοιασμός είναι το θέμα ρυθμού, καθώς έχει να αγωνιστεί πολλές εβδομάδες. Βλέπω να προτιμά το 4-2-3-1, με τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο, αλλά δεν αποκλείεται κι ένα 4-3-3 με τον Μάνταλο αριστερά. Να δούμε και τις σημερινές δοκιμές».

Όσο για τα μεταγραφικά, μετά τα δημοσιεύματα για τον στόπερ Μπαλμπουενά και τον τερματοφύλακα Ερερίν, είπε: «Κυκλοφόρησαν κάποια ονόματα, αλλά δεν βλέπω να προχωρούν. Ο Ερερίν είχε απασχολήσει τον Ιανουάριο αλλά δεν νομίζω να προχωρήσει. Για την άμυνα ο Ντα Σίλβα είναι μεγάλος στόχος και σίγουρα η ΑΕΚ θα ήθελε μυστικότητα, αλλά το θέμα βγήκε. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και περιμένουμε το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x