Stoiximan Super League

Σεμέδο: «Να ειδοποιήσουμε τον Αραμπί ότι υπάρχει αντίπαλος στο γκολ»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε δηλώσεις για το ματς με την ΑΕΚ (5/4, 19:30) και αναφέρθηκε στις επιδόσεις του στα γκολ στις προπονήσεις.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την Κυριακή (5/4, 19:30) για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten και ο Ρούμπεν Σεμέδο παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του ματς με τον «Δικέφαλο».

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε ακόμη στις επιδόσεις του ως σκόρερ στις τελευταίες προπονήσεις, τονίζοντας αστειευόμενος ότι θα πρέπει να ειδοποιηθεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πως υπάρχει ανταγωνισμός στην υπόθεση-γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για το είπεδο ετοιμότητάς του: «Μου έχουν λείψει οι αγώνες και ανυπομονούσα να επιστρέψω στις υποχρεώσεις της ομάδας. Εδώ και καιρό προπονούμαι κανονικά και νομίζω πως είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στους αγώνες με την Άρσεναλ: «Ήμουν απογοητευμένος. Κάναμε κάποιες συζητήσεις με τον προπονητή και το ιατρικό τιμ και αποφασίσαμε να προφυλαχθώ. Ήμουν λυπημένος που δεν αγωνίστηκα και που αποκλειστήκαμε αλλά πλέον κοιτάζουμε τους επόμενους στόχους μας».

Για το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης τριών αμυντικών απέναντι στην ΑΕΚ: «Το σημαντικό είναι να νιώθει καλά η ομάδα έτσι ώστε να εφαρμόζει τα συστήματα με άνεση. Αυτό είναι πιο σημαντικό από το ποιος θα παίξει και είναι δευτερεύον εάν παίξω εγώ ή κάποιος άλλος».

Για τα γκολ που πέτυχε στις τελευταίες προπονήσεις: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Το θέμα είναι να βοηθάω την ομάδα με οποιαδήποτε τρόπο. Καλό θα ήταν να ειδοποιήσουμε τον Ελ Αραμπί πως υπάρχει εδώ κι άλλος αντίπαλος».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα ειδικά όταν πρόκειται για ντέρμπι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε με αυτοπεποίθηση, να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x