Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Γκολ στο ντέρμπι του Βερολίνου, μαζεμένο ματς στην Σεβίλλη

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από την Bundesliga και τη La Liga.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων είναι... πονηρό, με τις χθεσινές προβλέψεις του Γιώργου Πετρίδη να μην επιβεβαιώνονται μετά τα φτωχά «διπλά» της Ίντερ και της Μπάγερν Μονάχου σε Μπολόνια και Λειψία αντίστοιχα.

Ουνιόν Β.-Χέρτα Β.: Τοπικό ντέρμπι δίχως κάποιο ιδιαίτερο μίσος, με τους γηπεδούχους να κάνουν εξαιρετική σεζόν αλλά να απογοητεύουν με τα αμυντικά τους κενά στο 5-2 από την Άιντραχτ προ διακοπής. Στο -1 από την επτάδα ομάδα του Ουρς Φίσερ, που μπορεί με νίκη σήμερα να βρεθεί εκ νέου στις θέσεις της Ευρώπης.

Η Χέρτα από τη μεριά της είναι κακή φέτος αλλά με 2-0-1 πρόσφατα έχει καταφέρει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με θετικό αποτέλεσμα δε, θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την τελευταία τριάδα.

Σε τρία ντέρμπι για την Bundesliga ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν εμφανιστεί ισάριθμοι άσοι, ωστόσο η νίκη της Ουνιόν σε αποδόσεις της τάξης του 2.50 δεν εμπνέει. Το γεγονός όμως ότι οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3/4 ματς με γκολ εκατέρωθεν βάζει σε σκέψεις, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι κρατούν σπάνια το μηδέν σε εκτός έδρας αγώνες. Έτσι, το βλέμμα πέφτει στο G/G, που συναντάται γύρω στο 1.85.

Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης: Αμφίρροπη κόντρα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», με τους Σεβιγιάνους να είναι σαφώς πιο άνετοι σε σχέση με την πρωτοπόρο ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που έχει δει τη διαφορά από τη 2η θέση να μειώνεται επικίνδυνα. Στο -3 η Ρεάλ από χθες, μετά το 2-0 επί της Εϊμπάρ, την ώρα που η Μπαρτσελόνα καραδοκεί κι αυτή.

Οι γηπεδούχοι είναι συνήθως μαζεμένοι εντός έδρας, έχοντας 4-0-1 στα τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος καθώς και 4/5 under 2,5. Οι δε «ροχιμπλάνκος» είναι αήττητοι στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας για τη La Liga, όμως στα τρία τελευταία πήραν μόλις μία νίκη.

Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι οι αποδόσεις στα γκολ είναι ψηλά, το ενδεχόμενο να ανοίξει το ματς δεν είναι και τόσο ορατό. Η παράδοση πάντως δείχνει 4/5 ματς με 2-3 ανάμεσα στις δύο αντιπάλους τελευταία και μας σπρώχνει προς αυτήν την κατεύθυνση. Έχει μπόλικο 1-1 ο αγώνας, αλλά ας έρθει και 2-0 ή 0-3 αν θέλει! Επιλογή τα 2-3 γκολ, της τάξης του 2.00 η απόδοση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu