Champions League

UEFA: Αυτόγραφα… τέλος για τους διαιτητές!

Αυστηρές παρατηρήσεις στους διαιτητές για την αποφυγή… επαφών και αυτόγραφων από τους παίκτες έκανε ο επικεφαλής των ρέφερι στην UEFA, θέτοντας θέμα αξιοπρέπειας!

Το πρωτοφανές περιστατικό μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Champions League, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Μπορούια Ντόρτμουντ, όπου ένας εκ των βοηθών του Ρουμάνου διαιτητή, Οβιντίου Χατεγκάν, ζήτησε αυτόγραφο από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ενεργοποίησε τους ανθρώπους της UEFA.

Και μπορεί η εν λόγω κίνηση του Σεμπάστιαν Γκιόργκι να έγινε για να μπει σε πλειστηριασμό σε μια δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό, προκειμένου να βοηθηθούν άτομα που πάσχουν από αυτισμό, όπως εξήγησε η Σιμόνα Ζλίμπουτ, επικεφαλής του κέντρου SOS Autism Bihor, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε τις αυστηρές συστάσεις που έγιναν από τον Ρομπέρτο Ροζέτι.

«Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό μετα αυτόγραφα. Είναι απαράδεκτο, τίθεται θέμα αξιοπρέπειας και μην ξεχνάτε τον αριθμό των τηλεοπτικών καμερών στους ευρωπαϊκούς αγώνες που σας παρακολουθούν», είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής διαιτητών στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όπως αποκάλυψε το κανάλι Sky Sports.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x