Ευρώπη

Ρεάλ: Θέλει τον Κάλινιτς για αντι-Ντεκ!

Για την απόκτηση του Νίκολα Κάλινιτς της Βαλένθια αναμένεται να κινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, σύμφωνα με τους Ισπανούς!

Κινήσεις για την επόμενη σεζόν κάνει ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η φετινή χρονιά εξελίχθηκε πολύ… ανώμαλα για τη «βασίλισσα», καθώς από την αρχή της μέχρι και σήμερα έχουν προκύψει αποχωρήσεις παικτών για το ΝΒΑ, αλλά και σοβαροί τραυματισμοί. Η τελευταία απώλεια για τους Μαδριλένους ήταν η μετακίνηση του Γκάμπριελ Ντεκ στους Θάντερ.

Συνεπώς, ο Πάμπλο Λάσο και οι συνεργάτες του είναι αναγκασμένοι να «βουλώσουν» τα κενά που έχουν προκύψει στο ρόστερ και γι’ αυτό ήδη έχουν προχωρήσει στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «AS» πρώτος στόχος της Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι θα είναι ο Νίκολα Κάλινιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ φέρεται ως ο ιδανικός για αντικαταστάτης του Ντεκ, ενώ από την άλλη θεωρείται σχεδόν απίθανο να συνεχίσει στη Βαλένθια τη νέα σεζόν, από την στιγμή που δεν εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα. Φυσικά και από την πλευρά του, ο παίκτης θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και δεν θα ήταν αρνητικός σε μία τέτοια προοπτική και ειδικά παίζοντας με τη φανέλα της «βασίλισσας».

Ήδη, πάντως, η Ρεάλ έχει αποκτήσει τον Βενσάν Πουαριέ, ενώ φέρεται να έχει «κλείσει» για το καλοκαίρι τους Τομά Ερτέλ και Πιέρια Χένρι, με τις υπογραφές -με τους δύο τελευταίους- να πέφτουν τον Ιούλιο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x