Γενικά

Super League: Επιφυλάξεις για την υλοποίηση από Γιουβέντους σε ανακοίνωση προς τους μετόχους

Η Γιουβέντους, εκ των ιδρυτικών μελών στην ανακοίνωση σύστασης της European Super League, ανακοίνωσε στους μετόχους τη συμμετοχή της στο εγχείρημα, με επιφυλάξεις ωστόσο για την τελική υλοποίηση.

Η Γιουβέντους βρίσκεται μέσα στους 12 συλλόγους που εξέδωσαν την ανακοίνωση δημιουργίας της ευρωπαϊκής Super League, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Αντρέα Ανιέλι να αναλαμβάνει θέση αντιπροέδρου.

Ωστόσο, στην ανακοίνωση με την οποία η εταιρία γνωστοποίησε στους μετόχους της τη συμμετοχή της στη νέα κλειστή λίγκα, διατύπωσε με σαφή τρόπο τις επιφυλάξεις της για την τελική υλοποίηση του εγχειρήματος.

«Η εταιρία δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι το πρότζεκτ θα υλοποιηθεί με επιτυχία στο τέλος ή να προβλέψει τον ακριβή χρόνο υλοποίησης. Κατά συνέπεια, η εταιρία δεν έχει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για να αξιολογήσει λεπτομερώς τον αντίκτυπο της European Super League στις χρηματοοικονομικές συνθήκες και την απόδοσή της», αναφερόταν στην ανακοίνωση.

Είναι σαφές ότι ακόμα και οι σύλλογοι-ιδρυτικά μέλη της υπό σύσταση διοργάνωσης, δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν ακόμα με βεβαιότητα την εξέλιξή της, με τις UEFA και FIFA να έχουν εκδηλώσει ήδη έντονα τις σφοδρές αντιρρήσεις τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x