Πόλο

Προκρίθηκε στο Final 8 του Champions League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πήρε πολύτιμο βαθμό στην ισοπαλία (11-11) με τη Γιουγκ και προκρίθηκε στο Final-8 του Champions League.

«Παρών» στην τελική φάση του Champions League θα δώσει για πέμπτη διαδοχική φορά ο Ολυμπιακός.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου δεν πήρε τη νίκη κόντρα στη Γιουγκ, όμως η παλικαρίσια ισοπαλία με σκορ 11-11 ήταν αρκετή για να της δώσει την πολύτιμη πρόκριση και να μετατρέψει τα δύο επόμενα παιχνίδια της «φούσκας» στην Όστια (αύριο με Προ Ρέκο και Τετάρτη με Μαρσέιγ) σε τυπική διαδικασία.

Πρωταγωνιστής της εμφάνισης των ερυθρόλευκων ήταν ο Γεννηδουνιάς, που πέτυχε πέντε τέρματα, ενώ για τη Γιουγκ ξεχώρισε ο Μερκούλφ με τέσσερα.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε προβάδισμα μέχρι τις αρχές της τέταρτης περιόδου, όταν οι Κροάτες έτρεξαν σερί τεσσάρων τερμάτων που τους έδωσε τα ηνία με 11-10. Δυόμισι λεπτά πριν το φινάλε, ο Αργυρόπουλος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και διαμόρφωσε το τελικό 11-11.

Υπενθυμίζουμε πως το final-8 θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου στο Βελιγράδι, όπου έχουν ήδη προκριθεί Μπρέσια, Προ Ρέκκο, Μπαρτσελονέτα, Φερεντσβάρος και Γιουγκ.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-0, 4-4, 1-3.

Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Ντάουμπε 2, Σκουμπάκης 1, Γεννηδουνιάς 5, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας, Δερβίσης 1, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης 1, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος.

Γιούγκ: Πόπαντιτς, Όμπερτ, Φάτοβιτς 2, Λόντσαρ 1, Κρίζιτς, Ι. Βουκόγιεβιτς, Τομάσοβιτς, Μερκούλοφ 4, Παπαναστασιου 1, Ζουβέλα, Μπένιτς 2, Ομπράντοβιτς 1, Α. Βουκόγιεβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x