Stoiximan Super League

«Βλέπει» Τζούντα Γκαρσία η ΑΕΚ

Την περίπτωση του Τζούντα Γκαρσία, του μικρότερου αδερφού του Λιβάι Γκαρσία, φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ παρουσιάζεται να βρίσκεται ο Τζούντα Γκαρσία, ο μικρότερος αδερφός του Λιβάι Γκαρσία που αγωνίζεται στην «Ένωση».

Ο νεαρός επιτελικός μέσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έχει μείνει ελεύθερος από την Νερόκα της Ινδίας και, εκτός από την ελληνική ομάδα, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων (Μπενφίκα, Χετάφε και Σπόρτινγκ Λισαβόνας).

Ο 21χρονος άσος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη αμερικάνικη ζώνη και μετά την περιπέτειά του στην Ινδία θέλει να ψάξει το πρώτο συμβόλαιό του.

Όπως γράφει αποκαλύπτει η «Ώρα των Σπορ», στην ΑΕΚ έχουν λάβει τις καλύτερες συστάσεις από τον Λιβάι Γκαρσία για τον μικρότερο αδερφό του και ήδη έχουν προχωρήσει τις επαφές για τη μεταξύ τους συνεργασία.

Μάλιστα, στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ποντάρουν στην παρουσία του αδερφού για να μεταφέρει τις εντυπώσεις του στον νεαρό και να μπορέσουν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Στην ΑΕΚ θα ήθελαν να έχουν προχωρήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση πριν από τη λήξη της φετινής σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x