Αγγλία

Η Άστον Βίλα ζητάει την τιμωρία των Top-6 (pic)

Θέση πήρε η Άστον Βίλα για την European Super League και ζήτησε να τιμωρηθούν οι έξι ομάδες που αποφάσισαν να συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Η Άστον Βίλα με ανακοίνωσή της στο twitter, ζήτησε να τιμωρηθούν οι έξι ομάδες που πήραν την απόφαση αρχικά να λάβουν συμμετοχή στην European Super League.

Η Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι άνοιξαν το δρόμο, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Τότεναμ να ακολουθούν.

«Η Άστον Βίλα στέκεται δίπλα σε τις ομάδες, του φίλους και ολόκληρη την οικογένεια του ποδοσφαίρου που έχουν καταδικάσει τα σχέδια για τη δημιουργία της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ. Δεν είμαστε ανόητοι αφήνοντας τα όνειρα των οπαδών της Άστον Βίλα να επηρεαστούν από αυτό το απαίσιο σχέδιο.

Συνεργαζόμενοι με τα μέλη της Premier League και του Διοικητικού Συμβουλίου, έχουμε συμφωνήσει από σήμερα να εξετάσουμε μια σειρά κυρώσεων εναντίον εκείνων των συλλόγων και των στελεχών τους που εμπλέκονται. Είμαστε καθησυχασμένοι από τη θέση της βρετανικής κυβέρνησης και το φάσμα των υπό εξέταση νομοθετικών επιλογών για να κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να αποτρέψουμε την υλοποίηση αυτού του συστήματος»
, ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ΄χωριάτες΄.





Διαβάστε ακόμα

Τσέφεριν: «Είναι θαυμάσιο να αναγνωρίζεις ένα λάθος, τώρα να ξαναχτίσουμε την ενότητα μας»

Χένρι: «Ζητάω συγγνώμη. Δείξατε τη δύναμη που έχουν οι οπαδοί»

Φωνές κατά των Αμερικανών ιδιοκτητών στην Αγγλία: «Δεν έχουν μέλλον στις ομάδες μας. Να φύγουν»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x