Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Νιώθω σαν πατέρας που βλέπει τα παιδιά του να διαβάζουν αλλά δεν μπορούν να πάρουν άριστα»

Με ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο περιέγραψε ο Μανόλο Χιμένεθ το συναίσθημα του να μην ανταμείβεται η απόδοση και το πάθος των παικτών του με τις νίκες που τους αξίζει.

Αποθεωτικά σχόλια για τους παίκτες του έκανε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Μανόλο Χιμένεθ. Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ, ο Ανδαλουσιανός τόνισε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τους «κιτρινόμαυρους» και σημείωσε ότι είναι κρίμα όταν τέτοιες εμφανίσεις τους δεν ανταμείβονται με νίκες.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Είναι όπως ένας πατέρας βλέπει τα παιδιά του να διαβάζουν για τις εξετάσεις και τελικά να μη μπορούν να πάρουν άριστα. Η ομάδα ήταν να πάρει μία ξεκάθαρη νίκη. Ομως αν δεν έχουμε τα σωστά τελειώματα και ο αντίπαλος με μια ευκαιρία και μία κόντρα που καταλήγει στο κεφάλι του αντιπάλου, μπορεί και σκοράρει τότε δεν μπορείς να τα βάλεις με την τύχη. Δεν είμαι ικανοποιημένος.

Έχουμε παίξει καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Νομίζω ότι σήμερα (σ.σ χθες) ήταν εντελώς άδικο το αποτέλεσμα με βάση την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα από τα καλύτερα που κάναμε έως τώρα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο παράπονο. Οι ποδοσφαιριστές τα δίνουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πρέπει να σκεφτούμε ότι άλλες φορές τα πράγματα βγαίνουν καλά, άλλες φορές όχι κι άλλες φορές το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό όπως με τον Ολυμπιακό. Συνεχίζουν και τα δίνουν όλα, υποφέρουν στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της κούρασης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η φετινή χρονιά έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες λόγω του Covid-19, αλλά την ΑΕΚ ακόμα περισσότερο γιατί υπήρξαν πολλοί ποδοσφαιριστές που επηρεάστηκαν, αλλά παρ' όλα αυτά τους βλέπεις στο γήπεδο να το παλεύουν για να βοηθήσουν την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x