Stoiximan Super League

Γιαννίκης: «Μπροστά μας έχουμε το ματς της χρονιάς απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στην ήττα από τον Παναιτωλικό, ενώ αναφέρθηκε και στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό (0-1), μένοντας έτσι για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική μακριά από το τρίποντο.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργύρης Γιαννίκης αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του τονίζοντας πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του. Παράλληλα, στάθηκε και στον επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Αργύρης Γιαννίκης:

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Έχουμε τρεις-τέσσερις τραυματίες και θέλαμε να ξεκουράσουμε και κάποιους παίκτες. Δεν βγήκαν αυτά που θέλαμε, δεχθήκαμε ένα... κρύο γκολ και δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Μπροστά μας τώρα έχουμε το ματς της χρονιάς. Φέτος έχουμε πετύχει περισσότερα από όσα περιμέναμε και παρότι δεν είμαι ευχαριστημένος με την σημερινή μας εικόνα το θεωρώ ανθρώπινο».


Για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Με ενδιαφέρει το ιατρικό δελτίο και να δω ποιους θα έχουμε στην διάθεση μας. Μετά όλα τα υπόλοιπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x