Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Τα γκολ μας... επταπλασιάζουν τα χρήματα!

Τριάδα με το βλέμμα στα γκολ σε Super League, Serie A και La Liga.

Λίγο παραπάνω τυχεροί να είχαμε σταθεί και χθες θα είχαμε το απόλυτο, αφού πέρασαν τα δύο σημεία του Χρήστου Κατριμουστάκη, αλλά η Βόλφσμπουργκ δεν έκανε τη χάρη στον Αποστόλη Λιβάνιο για να κάνει το απόλυτο. Σήμερα, σε τούτην εδώ την γωνιά που πάμε αρκετά καλά (5/7 προτάσεις έχουν περάσει), θα πάμε σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα και θα ψάξουμε τα γκολ με σκοπό να πάρουμε πίσω τα χρήματά μας επί... 7!

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Ξεκίνημα στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Δύο σερί νίκες για τους Θεσσαλονικείς, που δείχνουν πως δεν χάνουν πλέον το ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα έχουν αρκετά το μυαλό τους στην ερχόμενη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Από την άλλη μεριά, είναι η τελευταία ελπίδα για τον Παναθηναϊκό μπας και προλάβει το... τρένο της τετράδας και αναγκαστικά πρέπει να αλλάξει το στιλ του και να επιτεθεί.

Αμφότεροι, ξέρουν να βρίσκουν το γκολ και νομίζω πως θα το κάνουν σήμερα. Από τη μία ο ΠΑΟΚ με τους πολύ ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς, από την άλλη ο Παναθηναϊκός με το κίνητρο και το πρέπει! Το goal/goal το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 2,30 και είναι καλοδεχούμενο.

Φιορεντίνα-Γιουβέντους: Μεγάλη μάχη βγαλμένη από τα... παλιά ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γιουβέντους, ωστόσο αυτή τη φορά το κίνητρο και οι στόχοι των δύο ομάδων είναι τελείως διαφορετική. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν βαθμούς για να ξεφύγουν από τη ζώνη (στο +5 αυτή τη στιγμή), οι φιλοξενούμενοι για να εδραιωθούν στην τετράδα (στο +2 από την 5η Νάπολι). Ομάδες που παίζουν επιθετικά και παρουσιάζουν μεγάλα κενά και προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία, προδιαθέτουν για ένα παιχνίδι με πολλά γκολ.

Αμφότερες έχουν μεγάλο κίνητρο για τους τρεις βαθμούς, αμφότερες έχουν την ποιότητα να βρουν γκολ. Την ίδια ώρα και οι δύο δέχονται γκολ στα 9 τελευταία παιχνίδια τους, οπότε ελπίζουμε να τα κάνουν... δέκα! Πάμε με το goal/goal το οποίο βρίσκουμε στο τίμιο 1,70.

Θέλτα-Οσασούνα: Στην La Liga στρέφουμε τώρα το βλέμμα μας σε ένα παιχνίδι με αρκετές προσδοκίες. Τόσο η Θέλτα όσο και η Οσασούνα είναι αδιάφορες, έχοντας εξασφαλίσει τη σωτηρία τους. Κάτι που σημαίνει ότι θα παραταχθούν χωρίς άγχος, παίζοντας ανοιχτά και μπορούν να μας προσφέρουν άπλετο θέαμα! Σε... κακό φεγγάρι πάντως η Θέλτα, ιδιαίτερα εντός έδρας έχει να κερδίσει από τον Φεβρουάριο, με την Οσασούνα από τη μεριά της να προέρχεται από τρία διαδοχικά τρίποντα και να έχει αήττητο έξι σερί αγώνων!

Οι δύο ομάδες δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, πέρα από ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, να δικαιώσουν τις προσδοκίες μας και να μας πληρώσουν το goal/goal στο άκρως ικανοποιητικό 1,80-1,90, συμπληρώνοντας την τριάδα με απόδοση πάνω από 7!

Συνοπτικά οι προτάσεις μου:
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: goal/goal
Φιορεντίνα-Γιουβέντους: goal/goal
Θέλτα-Οσασούνα: goal/goal

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu