Ελλάδα

Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με Μπράιαν Ανγκόλα

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση του Κολομβιανού Μπράιαν Ανγκόλα στην ΑΕΚ, με την «Ένωση» να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 27χρονο γκαρντ.

Σε προφορική συμφωνία με τον Μπράιαν Ανγκόλα έχει έρθει η ΑΕΚ! Τις τελευταίες ημέρες ο Στέφανος Δέδας είχε συζητήσεις με τον Κολομβιανό άσο που αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3», έχοντας σχηματίσει εξαιρετική γνώμη για εκείνον, αφού τον γνωρίζει καλά από την περσινή του θητεία στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Ο 27χρονος γκαρντ-φόργουορντ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με την ισραηλινή Ιρόνι Νες Ζιόνα, με την οποία κατέκτησε το FIBA Europe Cup, έχοντας κατά μέσο όρο 15 πόντους (79,4% βολές, 36,7% δίποντα και 35,9% τρίποντα), 6,1 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 17,3 στην αξιολόγηση σε 33,7 λεπτά.

Στο πρωτάθλημα του Ισραήλ τα νούμερά του ήταν ακόμα καλύτερα, καταγράφοντας 18,7 πόντους (31,8% τρίποντα), 7,1 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 2,3 λάθη ανά 33,1 λεπτά συμμετοχής.

Βέβαια, η περίπτωση του Ανγκόλα μπορεί να θεωρείται τελειωμένη, ωστόσο η ΑΕΚ δεν μπορεί να ανακοινώσει τη μεταγραφή του, αν δεν τακτοποιήσει πρώτα τις υποθέσεις με τα ban που έχει δεχθεί από τη FIBA. Όπως άλλωστε ισχύει φυσικά και σητν περίπτωση του κλεισμένου Στέφαν Γέλοβατς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x