Europa Conference League

Μάντζιος: «Δεν υπάρχει άγχος. Ασχολούμαστε μόνο με την Αστάνα»

Το μήνυμα του Άκη Μάντζιου για την πρώτη αναμέτρηση του Άρη με την Αστάνα για το Europa Confrenece League και τις μεταγραφές.

Ένα θετικό αποτέλεσμα, υπονοώντας ότι θα ήταν ικανοποιημένος ακόμα και με την ισοπαλία, αναζητά ο Άρης κόντρα στην Αστάνα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Άκη Μάντζιου.

«Ο αντίπαλός μας είναι καλός, έχει αρκετά παιχνίδια επίσημα στα πόδια του και ένα συν ακόμα ο συνθετικός χλοοτάπητας που ίσως παίξει ρόλο στη διάρκεια του παιχνιδιού», σχολίασε ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (16:00) με την ομάδα του Καζακστάν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

«Τώρα ασχολούμαστε μόνο με την Αστάνα. Έχουν γίνει οι εισηγήσεις για τις μεταγραφές, η διοίκηση κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα», απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε για τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά μίλησε:

-το ματς με την Αστάνα: «Περιμένω να έρθει το ματς, προετοιμαστήκαμε από την πρώτη μέρα για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας είναι καλός, έχει αρκετά παιχνίδια επίσημα στα πόδια του και ένα συν ακόμα ο συνθετικός χλοοτάπητας που ίσως παίξει ρόλο στη διάρκεια του παιχνιδιού».

-το γεγονός ότι είναι το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς ως προπονητής του Άρη: «Είναι ένα συναίσθημα που θέλαμε, δεν υπάρχει άγχος, προσπαθούμε να αξιολογήσουμε τον αντίπαλο και αυτό κάνουμε τόσο καιρό. Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε».

-το σχήμα που έχει στο μυαλό του: «Γνωρίζετε ότι σε κάποιες θέσεις δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές. Έχουμε ένα κενό ακόμα, για αποφασίσουμε αύριο».

- τα στοιχεία του αντιπάλου: «Είναι μια καλή ομάδα, με αγωνιστικό ρυθμό. Έχει επιθετικές αρετές, γίνεται επικίνδυνη αλλά από ότι έχουμε δει, δέχεται και εύκολα γκολ. Έχουμε πάρει πολλά δείγματα από την Αστάνα και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε».

- το αν ωφελεί ή όχι η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ: «Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Θα φανεί μετά τα δύο παιχνίδια».

- τον κόσμο: «Σίγουρα θα παίξει ρόλο το ότι δεν θα έχουν υποστήριξη οι παίκτες της Αστάνα. Ο κόσμος του Άρη δίνει τεράστια δυναμική στην ομάδα και αναμένουμε να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας την άλλη εβδομάδα».

-το αποτέλεσμα που θα τον κάνει ευχαριστημένο: «Οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα έρθει είναι στα συν. Όμως τα παιχνίδια είναι διπλά, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι».

- τις μεταγραφές: «Τώρα ασχολούμαστε μόνο με την Αστάνα. Έχουν γίνει οι εισηγήσεις για τις μεταγραφές, η διοίκηση κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x