Super League 2

Έμεινε… όρθιος στην Ηγουμενίτσα ο ΠΑΟΚ Β'!

Ο Θεσπρωτός προηγήθηκε με πέναλτι στην επανάληψη, έχασε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, αλλά ο ερχόμενος από τον πάγκο Γκορντεζιάνι σκόραρε για τον ΠΑΟΚ Β’, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 ήρθαν Θεσπρωτός και ΠΑΟΚ Β’, σε παιχνίδι που έγινε στην Ηγουμενίτσα, για την 9η αγωνστική της Super League 2 σήμερα το μεσημέρι.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, ενώ οι καλές φάσεις ήταν λιγοστές, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να απειλεί στο 20’ και στο 35’, με τον Πανίδη και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουλιεράκη.

Ενώ οι γηπεδούχοι είδαν τους Ζιώγα και Σαραντίδη να σπαταλούν τις δικές τους ευκαιρίες στο 23ο καις το 45ο λεπτό αντίστοιχα.

Στην επανάληψη, ωστόσο, ο Θεσπρωτός παρουσιάστηκε καλύτερος. Ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 50’, με εύστοχο πέναλτι του Σαραντίδη, ενώ τόσο στο 71’ όσο και στο 75’ θα μπορούσε να σκοράρει ξανά με τους Ραμίρεζ και Κωνσταντίνου…

Ενδιάμεσα, ο ΠΑΟΚ Β’ κατάφερε να ισοφαρίσει, όμως, με τον Γκορντεζιάνι -που είχε μπει αλλαγή στην ανάπαυλα- στο 55ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε την μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-2 μισή ώρα αργότερα και να «σφραγίσει» την ολική ανατροπή για την ομάδα του!

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κιναλης, Βαλεντε, Ντ’ Αλεσσιο, Γώγος, Γκανσιέρ, Ζιώγας (65’ Βαταμίδης), Ραμίρεζ (83’ Ζβι), Κωνσταντίνου, Σαραντιδης, Ρομέρο (83’ Διγκόζης), Στεργίου (60’ Λύγκας).

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία):
Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (70’ Φασίδης), Χατζηστραβός, Σπυρίδης (60’ Σαλαμούρας), Τζίμας, Πανίδης (46’ Γκορντεζιάνι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x