Ελλάδα

Παραιτήθηκε από τον ΕΣΑΚΕ και άφησε αιχμές ο Πανταζόπουλος

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ υπέβαλε ο Γιώργος Πανταζόπουλος, ο οποίος άφησε αιχμές.

Η αλλαγή… κατεύθυνσης στον ΕΣΑΚΕ ανάγκασε τον Γιώργος Πανταζόπουλο να υποβάλει την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Μέσα δήλωσής του, ο παράγοντας του Περιστερίου γνωστοποίησε την αποχώρησή του τόσο από τη θέση του μέλους της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης, όσο και από εκείνη του Γενικού Γραμματέα, αφήνοντας μάλιστα και αιχμές, λέγοντας ότι δεν γίνεται σοβαρή προσπάθεια για την ανάπτυξη του πρωταθλήματος.

Η δήλωση του Γιώργου Πανταζόπουλου:

«Όταν ανέλαβα πριν από ενάμιση χρόνο τη θέση του Γενικού Γραμματέα στον ΕΣΑΚΕ, πίστευα ότι με γνώμονα την ενότητα και την ομοφωνία, είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε σοβαρά βήματα για το καλό του επαγγελματικού μπάσκετ.

Πράγματι κάναμε κάποια βήματα μπροστά, αλλά όχι τόσο σημαντικά, πόσω μάλλον όταν με την πάροδο του χρόνου και ειδικά τον τελευταίο ενάμιση μήνα η πλειοψηφία των ομάδων κινήθηκε σε άλλη κατεύθυνση.

Όταν λοιπόν οι θέσεις της πλειοψηφίας είναι πλέον σε άλλη γραμμή από εκείνη που εξαρχής χαράξαμε και δεν με εκφράζουν ως μέλος του Προεδρείου, είναι φύσει αδύνατο να παραμείνω τόσο στη θέση του μέλους της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης όσο και σ’ εκείνη του Γενικού Γραμματέα. Γι αυτό και υπέβαλα την παραίτησή μου.

Διότι ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να λειτουργεί με αρχές και κανόνες και να βελτιώσει το προϊόν μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των χορηγιών, για τα οποία δεν γίνεται σοβαρή προσπάθεια
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x